ked idem niekam sam tak mam na usoch sluchatka a to fakt nepocujem takmer nic, ani ked auta trubia takze by som nepocul ani krik ale v hypotetickej situacii keby som ten krik pocul by som sa najprv siel pozriet co sa deje ci niekto neblbne len a potom to nejak riesi, bud volal policiu/zachranku alebo co ja viem
no mne sa to stalo v mestkom parku, ale to ziapala nejaká arana drbnutá pod stromom a okolo bolo zo 5 cigáňov, čo sa vadili že kto pôjde na ňu prvý... bolo to fujky fuj no a viac mi netrebalo.......fujazd matias.........filip
Aj ked ako sa pozeram že pomoc ma najviac hlasov, tak si nemyslim, že by niekto pomohol .... o tom je aj film ... aj ked neviem teraz ako sa vola o tých superhrdinoch bez schopnosti .... snad viete čo myslim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
hahahaha,
sme na to dvaja ja a ten môj somárik zlatučký čo pri mne leží, vlastne už chrní................filip