určite zavolám záchranku,veď čo eby sa také niečo stalo mne???asi by som nebola rada keby mi nekto prehrabal vrecká,,,bohužiaľ na Slovensku sa pooci nedočkáte...
ja mám záujem potm o jeden autogram, na podprsenku
a myslím že veľa ľudí povie že by volalo záchranku a pomohlo mu, ale keby to bola realita tak by nikto nespravil nič.
ľudia sa okolo havárie či inej tragédie zhŕknu, šepkajú si niečo, všetci hovoria "volajte sanitku" ale ani jeden to nespraví...
áno...zažila som, nebol to príjemný pohľad, a tak stiesnene som sa necítila ani nepamätám...
všetci sa dívali jak prijebaní a hádali sa kto komu vletel pod kolesá a koho je to vina ale aby zavolali sanitku tak to bolo druhoradé a chudák chlapík leží v kaluži krvi s vyklbeným ramenom, zlomenou nohou a s menším otrasom mozgu..keby my nezavoláme sanitku tak sa tam hádajú dodnes..
Zavolám sanitku, ale neviem, že či by som to akože dokázala, lebo sa mi ešte nič také nestalo.. Ale asi by som dokázala zavolať ..A potom by som sa snažila zastaviť krvácanie nie? .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ale seriózne samozrejme @1
So zachrankou by to bol problem malokedy nosim mobil pri sebe.......
1./ utek, alebo "nevidim nepocujem"
2./ panika, alebo mudrlantstvo
3./ okradnutie
4./ bonza pre media, fotky, klipy
5./ az tu niekde na konci je snaha naozaj pomoct, ktora moze byt odmenena ... zalobou za zle poskytnutu prvu pomoc
1. Keby boli naokolo ľudia, zvolal by som "Ja som lekár, ja som lekár!" nech ma obdivujú a vážia si ma
2. Odfotil sa sním, nech mi to kamaráti na FB veria
3. Vášnivosť môjho umelého dýchania by závisela od pohlavia osoby
4. Zachránil by som jej život a zatiaľčo by mi ľudia tlieskali, usmieval by som sa a rozdával autogramy.
ja mám záujem potm o jeden autogram, na podprsenku
a myslím že veľa ľudí povie že by volalo záchranku a pomohlo mu, ale keby to bola realita tak by nikto nespravil nič.
ľudia sa okolo havárie či inej tragédie zhŕknu, šepkajú si niečo, všetci hovoria "volajte sanitku" ale ani jeden to nespraví...
áno...zažila som, nebol to príjemný pohľad, a tak stiesnene som sa necítila ani nepamätám...
všetci sa dívali jak prijebaní a hádali sa kto komu vletel pod kolesá a koho je to vina ale aby zavolali sanitku tak to bolo druhoradé a chudák chlapík leží v kaluži krvi s vyklbeným ramenom, zlomenou nohou a s menším otrasom mozgu..keby my nezavoláme sanitku tak sa tam hádajú dodnes..
2.1 ak sa ho podarí nakopnúť tak záchranka
2.2 ak nie tak polícia + pohrebná služba