uz ste niekedy zazili ze vas predavacka obvinila ze stenieco ukradli , mne sa to raz stalo v jednom nemenovanom obchode kde ma obvinili ze som nieco ukradla prim to bol omyl.
dala mi nohavice ktore zabudla odpipnuť a pri dverach obchodu mi začala n
nj ja milujem nasrané predavačky tiež mi raz takto neodpípla v jednom nemenovanom obchode a pustili sa do mna nadávkami. Jak oni do mna, ja do nich A pred všetkými ludmi čo tam boli a kto nakoniec bol debil? predavačka. Na ten jej kyslý ksicht nezabudnem
Alebo raz ma len tak námatkou požiadali aby som im ukázal tašku. Tak ja som im povedal že nie, nech najskôr zavolajú políciu, oni na to právo nemajú Treba mat hubu a nebáť sa.
mne raz nezlepila nalepku v jednom nemenovanom obchode... ehm ja idem menovat... v tescu ... a som sla a som zacala pipat... a nikto nic! a isla som do dalsich obchodov (pred viacnocami bolo) a v kazdom jednom som pipala pri vchadzani aj vychadzani . a potom v jednom predavacka navrhla, ze nech vsetko vyberem z tasiek a nech s kazdou jednou vecou predjem cez dvere nech viem co mi to pipa
Ja som ešte nepípala, ani nebola obvinená z krádeže, ale moja babka pípala, lenže to sa vyriešilo v tichosti, tiež jej zabudli niečo oné... odstrániť tú chobotinu z handier.
Mala si blocek? Mala. Poviem jej ze ona je pica ked si nepamata ze mi to pred chvilou predala a ked bude mat priblby ton tak jej tie nohavice smarim na pult ze nech sa teda pozre a tu ma blocik
Inak to ze som pipal sa mi stal oasi dvakrat a vzdy predavacka len povedala ze nech sa vratim zobrala tie nohavice/tricko o odstranila tu pichovinu.
@0 a jak ti to chcela dokazat ze si ukradla nieco? bez dokazov moze ist do p. aj predavacka,ja by som si to nenehala tiez,uz len za to ponizenie by som ju dala zazalovat..
Mne sa to este nestalo, ale keby ma niekto nepravom obvini z kradeze v obchode, tak ju tak poslem do pice, ze by sa z toho nespamatala do konca zivota.
Btw, to co za primitivka bola, ked na teba zacala kricat, este predtym, nez si bola ista, ze si to ukradla?
Nestalo sa mi také... ale keď som raz kupovala topánky, tak mi zapípalo dačo... ale bol tam zlatý predavač, tak ma pustil ďalej, lebo vedel, že som za tie topánky zaplatila
ano aj mne sa stalo raz v obchode plnom zivota ze som kupoval chleba rozky a take prkotiny
a ked som bol u pokladne tak mi to nevichadzalo penazne a chcel som niaku vec odblokovat logicky a potom to odblokovala a uz som siel z sbs ze ci som nieco neukradol asi som sa tej p**i za pokladnov nepozdaval a nakoniec ked sbskar nic nenasiel len odvetil to sa stava...
podla mna sa im nebude nic stracat ked si daju za pokladnu tie pipace....
Samozrejme - v jednom nemenovanom značkovom obchode som si kupoval topánky a pekne som ich zaplatil a predavačka jednoducho asi neoblokovala všetky IRFD čipy čo boli v tých topánkach tak keď som išiel vonka tak mi to začalo pípať. Ja som sa pekne otočil a vrátil som sa k nej a ona mi vraví že nech jej dám tašku aby ten čip odblokovala správne pretože keď pôjdem do iných obchodov tak mi to bude aj tam pípať a aby som z toho nemal zbytočné problémy. Tak mi to odblokovala a ospravedlnila sa mi a pekne som odišiel. Pre toto mám rád solídne obchody.
hej zboznujem take predavacky, urcite uz jej potom doslo, ze mas pravdu, ale nechcela dopadnut ako hlupana tak ti zacala nadavat este viac ,ze to je tvoja vina...omg....neznasam take....alebo dakedy v tych drahych obchodoch su take predavacky co by si nemohli kupit odtial ani jedinu vec, ale jak naschval sa budu tvarit jak neviemjake kralovne....uff
@0 ano nieco podobne sa mi stalo a dost vela krat. Ja tie obchody nebudem menovat. Ale iba v jednom sa mi ospravedlnili.
Ty sama si mohla povedat jedno. Zadrzali ste ma. Pred chvilkou mi odysiel autobus a jeb je problem. Takto moj kamso zarobil 200Sk a zavolal si taxik .
Ak ta ta doticna urazila a nadala ti do kuriev nahlas ju ako staznost. Lebo nie je mozne. A jedinny vynnik ktory tam je je predavacka. lebo ti neosponikovala nohvaice. takze ak sa ti ta pani neospravedlnila co ti nadala, tak to samo vravi o obchode a o jej kvalite a predovsetkym o spravani sa k zakaznikom. S toho dovodu uz do jedneho obchodu ani nehcodim.
Skoda, ze som nebol pri tom. by som si tak zgustol kurnik preco nie som na takych miestach.
Stalo sa mi raz, že som akosi omylom vybehol z obchodu aj s tým malým košíkom, ktorý začal pípať ... A do troch sekúnd SBSka obkolesila cigánku čo bola nablízku
ja uz som parkrat pipala a v pohode mi predavacka pohladala pipatko a bez problemov som sla prec, kedze som normalne zaplatila..raz ma dotiahli do skladu v jednom supermarkete a musela som vylozit tasku..debili..mala som asi 10rokov a bola som z toho riadne mimo..samozrejme nic nenasli..a tiez sa mi stalo,ze mi ostalo pipatko na mikine a potom som ho doma nijak nevedela dat dole..
mne sa to ešte nestalo ale zase sa mi stalo také že som vošla do obchodu, pozerala si veci v regáloch a predavačka chodil všade tam kde ja a sledovala ma - no pálila som odtiať rýchlo preč
mojej segre sa stalo ze mala len vydute vrecko v potravinach a uz ju tam ktosi spacifikoval a musela vyvratit vrecka...nic tam nemala...tak sa jej ptom ospravedlnili..no co uz stava sa ale niektore predavacky su riadne bogy ... som mala zopar pripadov ked niekoho predomnou zdrbali...a najviac mam rada ked su dve predavacky a klebetia ako keby sa nevideli 300 rokov a ked ja potrebujem pomoct tak ta ignoruju...to ako fakt...zabit...
mne sa bezne stava ze pipam ci vchazam alebo vychadzam, lebo skoro vzdy mam zo sebou knihu z kniznice kde je na obalke ten ciarovy kod...najviac sa na tom zabavaju moji kamarati ked napr. vychadzam z hypernovy a sbs-kar by ma vyzliekol aj uplne donaha, lebo podla neho mi urcite pipa podprsenka...
Ja som raz bola s dvomi kamoškami v bižutérii a pozerali sme si veci (nič sme nekupovali) potom sme vyšli von a zachvílu prišla za nami dalšia kamoška čo bola v tom obchode a hovorila nám že tie predavačky na nás hovorili že kradneme...akože dosť úbohé podla mna, to sú také tie učňovkárske pičky (nexcem nikoho urážať, prepáčte mi) akože nemali na to žiadny dôvod nás obviniť...sme sa potom na nich smiali že akú sú úbohé...som do toho obchodu potom veľmi dlho nevrkočila
a čo sa týka pípania to sa mi raz stalo som bola v jednom nákupnom centre a v obchode som si kupovala viac vecí, asi 3 a akosi som sa ponáhlala či bola mimo (ako vždy a nevšimla som si že mi predavačka nestihla dať dole pípač z legín..ja somsi veci hodila do tašky a šla preč a v druhom obcohde iba zrazu pípam som nechápala že čo, potom som sadla na lavičku a prezrela si veci a našla som to tak som sa vrátila a hovorím predavačke že mi to zabudla dať dole. A ona že na mna volala lebo ja osm odišla už lenže som mala už slúchatká na ušiach...tak sme sa smiali potom na tom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
1. je zákazané urážať iných ľudí a nadávať im!
2. je zakázané písať do komentov reklamy alebo odkazy na iné webové servery!
3. je zakázané propagovať politické zoskupenia, náboženstvo, cirkev, sekty, komunizmus, fašizmus, terorizmus,sexualitu a podobne...
4. snažte sa nepísať nadávky (počet nadáviek na jedného uživateľa je limitovaný, tak ich radšej nepíš, alebo len výnimočne!)
Alebo raz ma len tak námatkou požiadali aby som im ukázal tašku. Tak ja som im povedal že nie, nech najskôr zavolajú políciu, oni na to právo nemajú Treba mat hubu a nebáť sa.
mne sa to nestalo ale ked kukaju do tasiek je to neprijemne..
Inak to ze som pipal sa mi stal oasi dvakrat a vzdy predavacka len povedala ze nech sa vratim zobrala tie nohavice/tricko o odstranila tu pichovinu.
Zaregistroval som ta len pred nedavnom, cize asi na Birdzi este nie si dlho, ale toto bolo fakt od veci.
Btw, to co za primitivka bola, ked na teba zacala kricat, este predtym, nez si bola ista, ze si to ukradla?
a ked som bol u pokladne tak mi to nevichadzalo penazne a chcel som niaku vec odblokovat logicky a potom to odblokovala a uz som siel z sbs ze ci som nieco neukradol asi som sa tej p**i za pokladnov nepozdaval a nakoniec ked sbskar nic nenasiel len odvetil to sa stava...
podla mna sa im nebude nic stracat ked si daju za pokladnu tie pipace....
@0 ano nieco podobne sa mi stalo a dost vela krat. Ja tie obchody nebudem menovat. Ale iba v jednom sa mi ospravedlnili.
Ty sama si mohla povedat jedno. Zadrzali ste ma. Pred chvilkou mi odysiel autobus a jeb je problem. Takto moj kamso zarobil 200Sk a zavolal si taxik .
Ak ta ta doticna urazila a nadala ti do kuriev nahlas ju ako staznost. Lebo nie je mozne. A jedinny vynnik ktory tam je je predavacka. lebo ti neosponikovala nohvaice. takze ak sa ti ta pani neospravedlnila co ti nadala, tak to samo vravi o obchode a o jej kvalite a predovsetkym o spravani sa k zakaznikom. S toho dovodu uz do jedneho obchodu ani nehcodim.
Skoda, ze som nebol pri tom. by som si tak zgustol kurnik preco nie som na takych miestach.
Majitelmi boli nejaki Rusi...
a čo sa týka pípania to sa mi raz stalo som bola v jednom nákupnom centre a v obchode som si kupovala viac vecí, asi 3 a akosi som sa ponáhlala či bola mimo (ako vždy a nevšimla som si že mi predavačka nestihla dať dole pípač z legín..ja somsi veci hodila do tašky a šla preč a v druhom obcohde iba zrazu pípam som nechápala že čo, potom som sadla na lavičku a prezrela si veci a našla som to tak som sa vrátila a hovorím predavačke že mi to zabudla dať dole. A ona že na mna volala lebo ja osm odišla už lenže som mala už slúchatká na ušiach...tak sme sa smiali potom na tom