Kruci, vo Fun rádiu fičia o dve minúty menej ako mám ja na hodinkách, v rádio Slovensko zase idú o minútu popredu.... ako sa dá zistiť normálny reálny čas krucinál fagot
mam take hodinky rucickove, ale su tam aj digitalne v strede, takze pozeram stale na digitalne ..taky zvyk a asi tak min tyzden som si vsimol ze sekundova rucicka sa zasekla , musim to dat pozret hodinarov kedze ma stali dost penazi je to skoda tak nechat
ja si nastavujem podla skolskych hodin alebo autobusov..zvycajne tak ze napriklad na ipode mam realny cas a mobil mi ide dopredu o par minut. kasli na realny cas pouzivaj ten ktory potrebujes (teda napriklad ten autobus alebo skola az mate pipacku a nad nou obrovske digitalne hodiny kde zistis ze bohuzial mas 2 sekundy neskory prichod
väčšinou si na mobili nastavujem podľa školského zvončeku, aby som vedela, kedy zvoní.. tak som teda zistila, že v škole nám má zvoniť už o pol minúty skôr!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
atómové
filip
hodinky.. +1min, mechanický automat = +-15sek/7dní
hodinky si zásadne nastavujem "odoka" a o niečo dopredu.
hodinky mi idú dopredu na každých hodinkách aj na mobile..