Tak ako spieva beyonce, že ak by bola hoc len na jeden deň mužom pila by pivo s kamarátmi, rozumela by ženám atď. Čo by ste robili vy ak by ste mohli byť na jeden deň mužom/ženou ?
Mužom by som byť nechcela, ale keby tak, asi by som si kopla do gulí, či to fakt tak náramne bolí... aaa cikala by som postojačky a niekomu by som po chrbte takú tresla so slovami "nazdar, brácho" že by dostal infarkt, chodila by som celý deň hore bez a urobila si z vlasov háro ako Justin Bieber No dobre, na jeden deň by to bolo fajn
@potvorkape myslis,zeby si si dokazala honit cely den? neviem ako ostatni chlapi,ale mna by to preslo po druhom kole
my nie sme ako vy zeny,ze sa mozme robit nonstop
k teme.. ohovarala by som nicila ega tym nabuchanym,nagelovanym kokotkom kopala ciganky do hlavy, ale dobre no,trosku budem ohladuplny..chcel by som si vyskusat aka to je bolest,podrazdenost ked maju zenske kramy.. alebo aj ked maju tie najvacsie chutky ..
a snazila by som sa presvedcit vsetky zeny aby si odsugerovali z hlavy,ze svokry su zle
každopádne, ak by mi zostala súčasná maximálna dĺžka vlasov, tak by som sa na celý deň usadila do nejakej temnej krčmy a na svoju hrivu balila všetko, čo sa okolo pohne
zedzte ma ale keby som muž tak by som za ten den vypila min. 10 pív a 10 litrov vody aby som mohla furt cikať po stojačky! a dobehnúť celé tie roky kedy mi to bolo nemôžné
a vybila by som zuby maminému ex a z nich si spravila náhrdelník
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
vela yaoi
1. nosil by som opatky a vintage saty
2. cerveny lak a ruz
3. do radu by som balil a odkopaval.
4. privadzal by som ludi do trapnych situacii.
5. siel by som na nakupy.
6. siel by som just na panske zachody.
7. nahodne by som objimal ludi na ulici.
8. kupil by som si nejaku super kabelku
9. nosil by som vsade takeho minipsika
10. bol by som primadonna a antifolkova klaviristka z Ruska.
preco nemozem byt zena?!
znie to divne, ako tak čítam po sebe...
@sugy1 ehm..
a každý deň by som robil takéto videá
ja by som si chcel vyskusat zensky volejbal s mojimi fyzickymi dispoziciami... mozno by som to tam aj niekam dotiahol
By som asi zistila, či sa chlapi niekomu spovedajú so svojimi problémami tak ako ženy alebo nie.
A asi by som si kúpila niečo úplne super na seba
A neviem fakt.
Ale keď som bola malá, vždy som chcela byť chlapec, lebo som sa nemala s kým hrávať a môj brat sa vždy mal
my nie sme ako vy zeny,ze sa mozme robit nonstop
k teme.. ohovarala by som nicila ega tym nabuchanym,nagelovanym kokotkom kopala ciganky do hlavy, ale dobre no,trosku budem ohladuplny..chcel by som si vyskusat aka to je bolest,podrazdenost ked maju zenske kramy.. alebo aj ked maju tie najvacsie chutky ..
a snazila by som sa presvedcit vsetky zeny aby si odsugerovali z hlavy,ze svokry su zle
každopádne, ak by mi zostala súčasná maximálna dĺžka vlasov, tak by som sa na celý deň usadila do nejakej temnej krčmy a na svoju hrivu balila všetko, čo sa okolo pohne
a vybila by som zuby maminému ex a z nich si spravila náhrdelník