NA koho sa obrátiť ak potrebuje človek podržať? Lenže priatelia ho nechcú pochopiť a známi sú tu na to neni. Nemyslím na žiadneho psychologa a pod. Niekoho , kto sa skutočne zaujíma, komu ide o podstatu.. a tak..
lenže sú chvíle ked skutočne potrebuješ to rameno, aspon na chvílu. na malú posratú kratučkú chvílu cítim že sa niekto stará úprimne.. nedá sa stále bojovať , proste nedá
@demoniqangel Myslel som si to celý život, lenže nieje to tak, mal som priatelku ktorej zdvíhal zo sračiek posledný polrok, chránil ju a pomáhal.. ona to vie, len že nedokáže opetovať,alebo možne nechce neviem.
Ale čo viem, je že tu niekde vonku , kráča človek ktorý je ten pravý ( nie v sentimentálnom zmysel slova) Som sám celý život, viem že to musím prestáť, každé vlnobitie, lenže nik nieje taký dokonalý aby vydržal držať zmáhajúce kormidlo života celý čas sám, chápeš ma?
@neutralnothing kamaráti sú zrejme len na udržanie sociálneho styku, teda ja pre nich. A áno, je to tak, s novými ludmi sa nedokážem zblížiť, nenašiel som takých.
@peculiar žiaden otvorený vzťah snimi nezdielam, premýšlam či to nieje moja chyba, že keby som sa otvoril tak to proste padne, a všetko by bolo dobré, lenže mám odpor, strach, obavy a možnože sa potrebujem vnutorne trápiť, možno je to všetko vo mne... mám pocit že myšlienky do seba narážajú ako autá na derby a zanechávajú po sebe len potrhané zbytky neidentifikovateľných pocitov.
@pragnostick ked z tvojho pohladu si tu ty pre nich ergo z ich pohladu su tu oni pre teba...
prestan to vnimat systemom nieco za nieco.. laska (teraz rozpravam o tej kamaratksej aj o tej k partnerovi) nie je sebecka, necaka nieco za odmenu. si aj ty pre ludi tym clovekom, o koho sa mozu opriet resp. mu mozu doverovat?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
rodinu si nenavyberas, ale kamaratov ano... tak si najdi takych, co sa o teba zaujimaju
Ale čo viem, je že tu niekde vonku , kráča človek ktorý je ten pravý ( nie v sentimentálnom zmysel slova) Som sám celý život, viem že to musím prestáť, každé vlnobitie, lenže nik nieje taký dokonalý aby vydržal držať zmáhajúce kormidlo života celý čas sám, chápeš ma?
@neutralnothing kamaráti sú zrejme len na udržanie sociálneho styku, teda ja pre nich. A áno, je to tak, s novými ludmi sa nedokážem zblížiť, nenašiel som takých.
prestan to vnimat systemom nieco za nieco.. laska (teraz rozpravam o tej kamaratksej aj o tej k partnerovi) nie je sebecka, necaka nieco za odmenu. si aj ty pre ludi tym clovekom, o koho sa mozu opriet resp. mu mozu doverovat?