K čomu myslíte že vedie ignorácia človeka? Nemyslím na fb, alebo podobne.. ale normálne, "naživo".. Čo si väčšinou odignorovaný človek pomyslí, čo prvé ho napadne?
podla toho kto ma odignoruje
ak blizka osoba zrani ma to, ak niekto, kto sa so mnou rozpraval mozno len raz, nestoji mi to za to aby som sa niecim takym zatazovala
@iweesy Neviem. Je viac možností.
Napríklad ja ked som chodil na ZS som ignoroval jednu babu kerá sa mi páčila preto lebo som sa jej proste hanbil čosi povedať, som nevedel čo mám povedať.
Ked sa namna pozrela, hned som odvrátil zrak.
Také trápne no..........
Alebo možno ťa má v piči (predpokladám že kdosi ignoruje teba), alebo proste si to len domyslas.............
Najlepsie je sa danej osoby spýtať že "Sa mi zdá že ma ignorujes, prečo?"
A normálne ak povie "neignorujem" a pojde dalej bez slov tak ťa má v piči, ak nebude vedieť čo povedať je do teba a ak sa bude kukať jak krava na vráta tak nevie o čom jebes...
@iweesy Ale ak som uhádol že ťa nejaký chalan ignoruje, vsimla si si to pretože si dnho aj ty! To je jasné......
Takže chod za ním a spýtaj sa ho narovinu že : Cau.
On odpovie "Cau".
A ty že "Sorry za hlupu otázku ale........ proste sa mi zdá že ma ignorujes. Chcem vedieť či sa mi to len zdá alebo sa proste somnu fakt nechces rozprávať..."
Také dačo proste narovinu narovinu je vždy najlepsie, ak chces aby ťa neignoroval!
Neviem keď ma niekto odignoruje často si pomyslím "Aha baví hustého nabudúce nech nečaká že k nemu budem iný" a takisto ho ignorujem..
Ak sa niekomu pozdravím a ten človek si to nevšimol tak si pomyslím že to bolo kus viac trápne ak to videli ľudia na okolo... tak sa už na druhý krát nezdravím nahlas ale začnem si potichu hovoriť "serus,serus, čáu" a robím sa že si nacvičujem pozdrav (čo je možno ešte viac trápne než to pred tým ale to už neriešim)
ja ked niekoho ignorujem co sa stava fakt nie moc casto ale ked sa to uz stane tak by sa mal uvedomit ze kto som ze ma nema brat ako samozrejmost a ze asi robi nieco zle ..a moja vina to nie je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ak blizka osoba zrani ma to, ak niekto, kto sa so mnou rozpraval mozno len raz, nestoji mi to za to aby som sa niecim takym zatazovala
Napríklad ja ked som chodil na ZS som ignoroval jednu babu kerá sa mi páčila preto lebo som sa jej proste hanbil čosi povedať, som nevedel čo mám povedať.
Ked sa namna pozrela, hned som odvrátil zrak.
Také trápne no..........
Alebo možno ťa má v piči (predpokladám že kdosi ignoruje teba), alebo proste si to len domyslas.............
Najlepsie je sa danej osoby spýtať že "Sa mi zdá že ma ignorujes, prečo?"
A normálne ak povie "neignorujem" a pojde dalej bez slov tak ťa má v piči, ak nebude vedieť čo povedať je do teba a ak sa bude kukať jak krava na vráta tak nevie o čom jebes...
Takže chod za ním a spýtaj sa ho narovinu že : Cau.
On odpovie "Cau".
A ty že "Sorry za hlupu otázku ale........ proste sa mi zdá že ma ignorujes. Chcem vedieť či sa mi to len zdá alebo sa proste somnu fakt nechces rozprávať..."
Také dačo proste narovinu narovinu je vždy najlepsie, ak chces aby ťa neignoroval!
Ak sa niekomu pozdravím a ten človek si to nevšimol tak si pomyslím že to bolo kus viac trápne ak to videli ľudia na okolo... tak sa už na druhý krát nezdravím nahlas ale začnem si potichu hovoriť "serus,serus, čáu" a robím sa že si nacvičujem pozdrav (čo je možno ešte viac trápne než to pred tým ale to už neriešim)