nepredpokladam ze ti to niekto spravi zadarmo. (aj ked nnn(nikdy nehovor nikdy) Mozes sa bud zacat ucit tvorit si sam grafiku (ci uz vektorovo, bitmapovo aleb kombinacia) - co sa ti ak budes pokracovat vo webovych strankach urcite zide... alebo na nete existuju aj rozne free predpripravene sady...
a po dalsie, chcem sportove auto, tak poviem v predajni "chcem sportove auto" ?? a co takto blizsi popis? ked vies davat v profile linky na wikipediu, urcite si vies vygooglit ikonkove sady alebo tutorialy -)
L.ukynko - ja viem že mi to zadarmo málo kto urobí ale to som si hovoril že keby náhodou.
Emdi - Ale veď ja by som to popísal. Chcel som len vedieť či mi to niekto urobí, keď hej ja by som sa už dohodol akú a čo. a tie sady by som aj vedel ale neviem či by to dobre vyzeralo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
myslis logo, hlavicku, favicon alebo pattern?
Ikonka na web je co?
Taka normalna klikacia ikonka ako mas napr tu obalku velda Máš 12 nových tajných správ?
Emdi - Ale veď ja by som to popísal. Chcel som len vedieť či mi to niekto urobí, keď hej ja by som sa už dohodol akú a čo. a tie sady by som aj vedel ale neviem či by to dobre vyzeralo.
Ja sa nevyznám v tých supermoderných Anglicko-amerických vychytených výrozov.
Ale myslím že sa to volá ikonka pozri tu :
» www.birdz.sk/about/pre-vasu-...
Vidíš aj birdz to považuje za ikonku. A toto chcem len na vlastnú stránku.