A to mi sem nepleťte žiaden rasizmus, tým len vy poviete, že to je kvôli tomu. Ja len vravím, že keď sa niekto nevie správať ako človek, tak je sajrajt a treba to utratiť.
@krutafunebracka ty sa správať určite vieš, však? tie tvoje fekalistické reči a neznášanlivosť voči ostatným luďom sú prejavom tvojej dobrej výchovy? byť tebou, od rána do večera plačem za to, aká som.
@zamidari a keby si sa vysťahoval ty, do nejakej bielej krajiny? prečítaj si stanovy EÚ, ako chcú riešiť prisťahovalcov, a potom sám požiadaj adminov, nech ti túto kardinálne nelogickú diskusiu zmažú. keby si niečo vedel, nikdy sa nič také neopýtaš
7. no v tom clansku co som sem dal su uvedene smernice EU ako postupovat s pristahovalcami. Ja sa pitam ci nie je lepsie ich poslat naspat nez ich prerozdelovat medzi vsetky clenske krajiny? co je na to nelogicke?
A co stym ma spolocne to ze by som sa (teoreticky) chcel vystahovat v ramci EU. To je nieco uplne ine nez ilegalny pristahovalec.
@7 Neznasanlivost voci ostatnym ludom? Ok, jedna vec je byt priatelskym a "robit Zem krajsim miestom pre zivot" ale chcem vidiet ako "znasalnliva voci ostatnym ludom" by si bola keby sa ti na sidlisku usadilo plno ilegalnych pristahovalcov (je jedno odkial prisli) s nizkou zivotnou urovnou a zacali by robit bordel po uliciach a vsetko rozbijat a nicit. Urcite by si ich pozvala k sebe na caj na priatelsku diskusiu.
vieš, @poklopec , ale na to je máme štátny aparát, aby sa o také niečo postaral ani jeden z nás nemá reálnu moc niečo zmeniť, keď bude chodiť po rómskych alebo neviem akých sídliskách a tĺcť to tam hlava-nehlava, nebodaj im vypalovať domy
zas sa nehrajme na Sodomu keby som taký problém mala, zdvihla by som telefón a zavolala kompetentným. veď čo iné by som mohla, že..
a konkrétne tú neznášanlivosť som myslela iba na krutufunebracku, lebo keby si si prečítal jej ostatné príspevky, zistil by si, že nenávidí všetkých okolo seba
Ale statne aparaty s tym zjavne nic spravit nevedia (vid Taliansko). A kto su kompetetni? Myslis ze zavolas na nejaky urad policiu alebo cokolvek, oni pridu povedia "Dobry den prestante robit bordel" a oni prestanu? Ja nehovorim ze podme ich vsetkych zmlatit alebo poslat na jeden ostrov, ale tak zanadavat si mozme Len sa snazim poukazat na to ze sa vsetci tvarime aki sme uzasni ze nediskriminujeme ale v skutocnosti tu ten problem naozaj je a nikto ho neriesi. A keby aj chcel, hned ma na krku nejake hnutie za obcianske prava. Pozri si toto video » www.prop.sk/nase_deti.html... (ak nevies po anglicky dolu je preklad) a uvidis ze to naozaj treba riesit.
Dalsia zaujimavost - Na jednej skole v ceskej dedinke chceli otvorit v jednom rocniku dve triedy - jednu pre bielych, jednu pre romov. Odovodnili to celkom logicky - hygiena a rychlost ucenia. Okamzite sa na nich vsetci vrhli a skola bola nutena triedy spojit. Naopak v Kanade si cierni rozhodli vytvorit skolu LEN pre ciernych so zakazom vstupu pre bielych, a co sa stalo? Vlada im to povolila. Skus podat len navrh na cisto bielu skolu a uvidis co sa stane
Chcem len povedat ze pokial sa k tomu budeme stavat takto tak nas coskoro zaplavia lebo si aj sami zacinaju uvedomovat svoju "moc"
cize ake dobry den prestante robit bordel ? ak nemaju prislusne doklady rovno za mreze a cakat na odvoz prec...
a ti legalni obvikle bordel nerobia su stastni jak blchy ze ziju niekde v klude aj ked pracuju za malo ale aspon sa nemusia bat o svoje zivoty pac toto je hlavny dovod preco pristahovalci vobec existuju
@nikeboy uvedom si ze slovania sem prisli do vpodstate prazdnej krajiny a museli si tu vybudovat osady neskor cely system. tyto ilegalny pristahovalci tu nevybuduju nic, len nicia a aj ti co nenicia su zataz pre danovych poplatnikov.
@26 myslim, ze si cernocha nevidel ani na obrazku. Poslat ta bez auta do takeho Soweta v Juznej Afrike aby si videl co su to za opice. Ti garantujem, ze by si tam neprezil ani 5 minut.
@28 no nitra tak sa ani necudujem za take keci. rasisticek,xenofobne, netolerantne, a nac****cke mesto. najhorsie mesto na slovensku. takze tvoj tuna vyjadreni nazor, a vo vsetkich diskusiach ..beriem za nepodstatny, bezvyznamny, ..(da sa to napisat aj jednim slovom co myslim ale neviem ho dobre napisat) a neboj moj netolerantny " priatelu", ja som vydel veci o ktorich sa tebe a tvojim nitrianskim spoluobcanom moze len snivat ( no lepsie povedane ani to, lebo ani vo sne by ich to nenapadlo )
@29 nie som nitrancan kludne si na nitru nadavaj ja ju tiez nemam rad. Kazdopadne stale trvam na tom, ze nemas s cernochmi ziadne skusenosti, inak by si ich neobhajoval.
Zil som polroka v juznej afrike, takze viem velmi dobre co su to za opice. Bez auta ani na krok, inak sa moze tvoja prechadzka skoncit tragicky a to bez ohladu na to, ci sa pohybujes po milionarskej, alebo po cernosskej stvrti. Samozrejme v tej druhej je to o mnoho horsie.
To co vidis o cernochoch v telke, napriklad taky Bronx, je slaby odvar oproti spominanemu Sowetu, Alexandre, ci samotnemu centru Johannesburgu. V juznej afrike je jedna z najvyssich kriminalit na svete v priemere 60 vrazd denne, hadaj kto zabija koho "priatelu"
@30 no ja nenadavam, a ked si nitran tak vies co mam na mysli...klokocina. onej su uz asi aj legendy.
a davat tu za priklad len juznu afriku sa mi zda uplne zcesne. cernochou mas kopec aj v usa aj inde. tym ze vsetkich na celom svete povazujes za rovnakich, dokazujes ze mas xenofobiu. tak si nechaj priklady z jar pre nackou z nitri. tych tam mate kopec. ( plus skoro kazdy den nitra na jojke v kriminovinach) to je uz sila to mesto (nenadavam!)
a ver my "mo", cernochou som vydel a aj bavyl sa z nimy( ale nie v jar ) a boly viac v pohode ako slovaci ( cest vynimkam)
a tam asi nesu ziadni cernosy :d ee, nee, vobec ale tak ked tam pojde, tak sa vsetci schovaju alebo ich nekam zasiju aby ich nevydel a nedajboze nestretol : D
tak akoze hen taky jak su na tom videu tych nech poslu do lesa ale normalne slusnych co sem dojdu preto lebo tam u nich sa nedalo prezit ty nech tu kludne zostanu
"a davat tu za priklad len juznu afriku sa mi zda uplne zcesne. cernochou mas kopec aj v usa aj inde."
Myslim si, ze davat za priklad "domestikovanych" cernochov z USA je este scestnejsie. Si myslis, ze konkretne ti cernosi na videu z talianska su odkial? Z Beverly Hills? Nie, su to prave pristahovalci z afriky.
@34 ale ty si tu vravel o cernoxoch v jar, a oni urcte nedoplavaju okolo celej afriki az do europy alebo xces povedat ze idu napr. z johanesburgu pesi az hore dakde do lybie a ztamad preplavaju do italie?! ale to pasaz ktoru si vystrihol z mojho komentu .tak to je uplne odveci ty hovoris o jar ja o usa ani jeden nevravyme o severnej afrike z kadial su tii ilegalny pristahovalci
nackovia su vsade pride mi trocha od veci nadavat na nitru len preto ze je najviac medializovana (hned po trnave) kazdopadne aka je vlastne pointa vasej hadky ? to video hovori samo za seba ak sem ma niekto prist aby robil bordel nech ide do prdele a bez urazky neverim ze 16 rocny chalan toho tolko zazil aby boli jeho informacie naprosto korektne sice sa povazujem za relativne skuseneho cloveka (pomer vek/skusenosti) ale styl akym vystupujes.... na druhej strane skatulkovanie tiez nie je nicim podlozene ale ak niekto kto zil v afrike a vie ako to tam vyzera a tvrdi ze to tam je tak ako to tam je tak to tak zrejme bude kazdopadne ludia by sa mali nenavidiet po jednom nie ako celok...
@37 skor nitra a bb . trnava ties obcas. ale ber to tak..napriklad taky presou..ma 100 000 ludy...a je menej krat v tv ako napriklad ta trnava. a trnava je mensie mesto.
no nepoznas tak nepis hluposti( niekde som to dakomu napisal menaj slusne ) ako kazdy 18 a viac rocny sa tu hra na nevie akeho skuseneho sveto beznika co vsetko zazil a vyskusal..a pritom mozno cely zivot nevytiahol ani pety zo slovenska. no okrem vykenodvich nakupoui vo viedni niekto v 16 moze zazit viac ako ini clovek nezazije za cely zivot. a hodnotit niekoho podla veku je povrxne a zaujate. miesto toho aby niekto uznal pravdu aka je, tak tu ide operovat vekom, gramatikou a podobnimy kktinamy. to uz sa neda potom slusne na takich ludii ani reagovat. obzvlast ked ma dakde v diskusii vytoci nejaki "xudak" a potom to aj tak vypada ked pisem v inej diskusii odpoved na niejaki koment ktori som napisal.
k teme- no aj kedby niekto zil cely zivot v jar, to este neznamena ze teraz zmazeme celu afriku z povrchu zemskeho. to iste moze zazit clovek aj napr. v brazilii , ze ho prepadnu alebo daco ine.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
@zamidari a keby si sa vysťahoval ty, do nejakej bielej krajiny? prečítaj si stanovy EÚ, ako chcú riešiť prisťahovalcov, a potom sám požiadaj adminov, nech ti túto kardinálne nelogickú diskusiu zmažú. keby si niečo vedel, nikdy sa nič také neopýtaš
A co stym ma spolocne to ze by som sa (teoreticky) chcel vystahovat v ramci EU. To je nieco uplne ine nez ilegalny pristahovalec.
Nie som rasista, ale cernochov treba postrielat. Su to neprisposobive opice (a nie len v taliansku)..
zas sa nehrajme na Sodomu keby som taký problém mala, zdvihla by som telefón a zavolala kompetentným. veď čo iné by som mohla, že..
a konkrétne tú neznášanlivosť som myslela iba na krutufunebracku, lebo keby si si prečítal jej ostatné príspevky, zistil by si, že nenávidí všetkých okolo seba
Dalsia zaujimavost - Na jednej skole v ceskej dedinke chceli otvorit v jednom rocniku dve triedy - jednu pre bielych, jednu pre romov. Odovodnili to celkom logicky - hygiena a rychlost ucenia. Okamzite sa na nich vsetci vrhli a skola bola nutena triedy spojit. Naopak v Kanade si cierni rozhodli vytvorit skolu LEN pre ciernych so zakazom vstupu pre bielych, a co sa stalo? Vlada im to povolila. Skus podat len navrh na cisto bielu skolu a uvidis co sa stane
Chcem len povedat ze pokial sa k tomu budeme stavat takto tak nas coskoro zaplavia lebo si aj sami zacinaju uvedomovat svoju "moc"
ideš na mňa videami z propu? neobjektívne informácie z tohto vygrcaného portálu si, prosím ťa, strč kamkoľvek chceš
a prestaň to čítať, začínaš byť príliš paranoidný.
To je recnicka otazka?
a ti legalni obvikle bordel nerobia su stastni jak blchy ze ziju niekde v klude aj ked pracuju za malo ale aspon sa nemusia bat o svoje zivoty pac toto je hlavny dovod preco pristahovalci vobec existuju
inac, aj slovania ked sem daaavnooo prisli, boly v podstate ilegalni pristahovalci. tak sa trosku uvedomte xenofobny debili.
@28 no nitra tak sa ani necudujem za take keci. rasisticek,xenofobne, netolerantne, a nac****cke mesto. najhorsie mesto na slovensku. takze tvoj tuna vyjadreni nazor, a vo vsetkich diskusiach ..beriem za nepodstatny, bezvyznamny, ..(da sa to napisat aj jednim slovom co myslim ale neviem ho dobre napisat) a neboj moj netolerantny " priatelu", ja som vydel veci o ktorich sa tebe a tvojim nitrianskim spoluobcanom moze len snivat ( no lepsie povedane ani to, lebo ani vo sne by ich to nenapadlo )
Zil som polroka v juznej afrike, takze viem velmi dobre co su to za opice. Bez auta ani na krok, inak sa moze tvoja prechadzka skoncit tragicky a to bez ohladu na to, ci sa pohybujes po milionarskej, alebo po cernosskej stvrti. Samozrejme v tej druhej je to o mnoho horsie.
To co vidis o cernochoch v telke, napriklad taky Bronx, je slaby odvar oproti spominanemu Sowetu, Alexandre, ci samotnemu centru Johannesburgu. V juznej afrike je jedna z najvyssich kriminalit na svete v priemere 60 vrazd denne, hadaj kto zabija koho "priatelu"
a davat tu za priklad len juznu afriku sa mi zda uplne zcesne. cernochou mas kopec aj v usa aj inde. tym ze vsetkich na celom svete povazujes za rovnakich, dokazujes ze mas xenofobiu. tak si nechaj priklady z jar pre nackou z nitri. tych tam mate kopec. ( plus skoro kazdy den nitra na jojke v kriminovinach) to je uz sila to mesto (nenadavam!)
a ver my "mo", cernochou som vydel a aj bavyl sa z nimy( ale nie v jar ) a boly viac v pohode ako slovaci ( cest vynimkam)
"Najoblúbenejšie mesto sveta: Los Angeles
Najoblúbenejšia krajina: USA "
a tam asi nesu ziadni cernosy :d ee, nee, vobec ale tak ked tam pojde, tak sa vsetci schovaju alebo ich nekam zasiju aby ich nevydel a nedajboze nestretol : D
ako nic v zlom
Myslim si, ze davat za priklad "domestikovanych" cernochov z USA je este scestnejsie. Si myslis, ze konkretne ti cernosi na videu z talianska su odkial? Z Beverly Hills? Nie, su to prave pristahovalci z afriky.
no nepoznas tak nepis hluposti( niekde som to dakomu napisal menaj slusne ) ako kazdy 18 a viac rocny sa tu hra na nevie akeho skuseneho sveto beznika co vsetko zazil a vyskusal..a pritom mozno cely zivot nevytiahol ani pety zo slovenska. no okrem vykenodvich nakupoui vo viedni niekto v 16 moze zazit viac ako ini clovek nezazije za cely zivot. a hodnotit niekoho podla veku je povrxne a zaujate. miesto toho aby niekto uznal pravdu aka je, tak tu ide operovat vekom, gramatikou a podobnimy kktinamy. to uz sa neda potom slusne na takich ludii ani reagovat. obzvlast ked ma dakde v diskusii vytoci nejaki "xudak" a potom to aj tak vypada ked pisem v inej diskusii odpoved na niejaki koment ktori som napisal.
k teme- no aj kedby niekto zil cely zivot v jar, to este neznamena ze teraz zmazeme celu afriku z povrchu zemskeho. to iste moze zazit clovek aj napr. v brazilii , ze ho prepadnu alebo daco ine.
» www.novinky.cz/zahranicni/svet...