ja viem že to asi otrepaná téma a každy mate o tom svoj názor, ale keby ludia ste trocha otvoriti oči, tak sa zamyslite a určite je niečo na tom pravdy že Iluminati riadia svet napri. sveznáma a ludmi ,,uctievaná" za bohynu beyonce všade pchá tie svoje sy
Tak samozrejme, že tu vládne nejaká skupinka ľudí, ale nekonšpiroval by som to až takto moc, beztak s tým nič neurobíš, radšej choj nakúpiť ohňostroje a chlast na silvestra
ľudia vidia to čo chcú vidieť keď sa tým človek začne zaoberať vidí illuminátske znaky úplne všade... pritom to môže byť len fenomén doby, pretože to priťahuje pozornosť..i keď nič nevylučujem
co ja viem podla mna na otm nieco bude...ale proste z toho urobili sracku aby sa stratiila pozornost a ludia to brali len ako kravinu...stym ze su vsade a bla bla.....to sa stane vzdy takze asi tak
No a co si akože ľudia zasluzia ak nie zotroceni? Akože česť výnimkám..... Ale pochybujem ze aspoň 1% ľudí je fakt dobrých.... Sú 2 cesty - prvá, nechce sa mi rozpisovať bolo by to na dlho.....
2. - Illuminati ovládnu ľudstvo na 100%, ocipuju ľudstvo, začnú verejne vyhlasovať ze vás berú len ako otrokov atď, ak sa zburite postrielaju vás..... Strašne mi to bude ľúto, napríklad Nemci alebo Rusi si to nezaslúžia..... Nie všetci........ ale na druhej strane to bude aspoň polovičná výhra, lebo tí pojebqni kokoti, ktorých tu je plno, budú zotroceni... Illuminat povie: Si len ocipovani otrok, kontrolujeme tvoju myšlienku..... Máme tá v pici.... Ide nám len o to aby si spravil co najviac práce a potom skápal od hladu... Potom sa znovu narodis na Zemi, lebo cip ti poznačil aj dušu....... "...... Ale škoda tých dobrých..
Super zasa sú všetci Ovce dpč, čo neveria ako svetu vládne skupina ľudí, ktorý nás zotročila a vysmievajú sa Bohu skrz videoklipy známych umelcov... Tak teda ak ty si taká múdra a my sme zotročené ovce poraď nám ó mocná kerou pičou sa z tohoto otroctva vytiahneme? Keď nájdeme určité množstvo trojuhoľníkov v klipoch Beyonce ?
@qwedsayxc Chlapec ty si asi veľa filmov fakt pozeral, "chipy ti dušu označia", to je čo zasa? Nejaký výťažok z biblie dpč, v ktorom nejaký internetový konšpiračný odborník našiel proroctvo o našej budúcnosti? Čo pôjdeš pred nebeskú bránu a tam ťa svatý Peter vezme cez čítačku na pokladni
niektori ludia to uz zas prehanaju s tymi znakmi ked vsade vidia iluminatov, trebars... vsetko kde je trojuholnik je iluminatske? Tak potom aj znacky dopravne v tvare trojuholnika su iluminatske... ked ti donesu pokrajanu pizzu tak tie kusky su iluminatske ... pravitko z ryskou je iluminatske ... albo aj to vsevediace oko- bezne to byva na kostoloch a niektori ludia si myslia ze objavili Ameriku ked zbadaju an kostole oko, ale neuvedomuju si ze to tam nedali ziadny iluminati ale ze je to tusim nieco ako symbol boha ci co... niektorim ludom z toho preplo proste a vidia veci tam kde niesu. A najviac ma dorazaju hniektore tie videa akoze o iluminatoch kde uploader naklada co vsetko je fake, co vsetko je ovladane, comu mame verit a comu nie, ale bez akychkolvek dokazov/argumentov/logiky... Treba pouzivat aj zdravy rozum. Zastancovia tejto teorie nazyvaju tych co tomu neveria ovcami, ale castokrat prave oni sami, ti co o tom v skutocnosti takmer nic nevedia su ovcami prinajmensom tak..... tymto sa nepriklanam na ziadnu stranu, iba konstatujem.
Ten názor ,že ludia vidia illuminatske symboly všade ,ked chcu je blbost ......To neni o tom že si ľudia domýšlaju ale tí ľudia to fakt ukazujú takže tam neni žiadne domýšlanie......aj ked sa to preháňa
ale ked sa na to pozreme prostrednictvom faktov tak su to všetko čo dookola ukazujú satanistické znaky ...a prečo to ukazujú? satanizmus a uctievanie diabla je prostredníctvom rôznych symbolov a rituálov proste to nevysvetliš že prečo no preto prečo napr krestania slavia omše preto zasa satanisti takto uctievaju diabla viac k tomu vedia len tí vyvolenejši ale robit si z toho srandu zato že niektorí tie trojuholniky hladaju aj v jedle je privitizmus určitych ludi .....
Illuminati, to je vazna tema... verim ze existuju a su uplne vsade.. ci je to rihana, eminem, lady gaga, proste cela popova scene.. a niekedy uz aj slovenska .. nikdy neviete koho stretnete.. objavuju sa tricka, silty s iluminatskymi znakmi a vsetci to kupuju ale nevedia co to znamena ...len aby boli in.. nevedia ze podporuju iluminatov..novych vladcov sveta
@mightysheep ......je to prehnane aj s tym vševediacim okom som sa stretol na kostole že ludia hovorili o illuminatoch je zo znak svetej trojice ako ju maju krestania a to otec syn a duch svety......ale ono to ma suvis toto aj s tym čo ukazuju spevaci pretože satanisti neuctievaju svetu trojicu čo je logicke a maju vlasntnu ktorou sa snažia nahradit tu krestansku aby sa tej ludia klanali to sa d alahko všimnut aj na new age kde je v mode trojuholnik telo mysel duch a nahradza sa tym ta čo bola.......aj ked normalny neveriaci člvek si povie že načo by to len robili tak ten čo verí tak mu je to jasne prečo je to take doležite
@finopb to s tymi prehnanymi prikladmi bolo myslene viac menej zo srandy, na zdoraznenie absurdity. Samozrejme ze to treba brat s nadsadzkou... ale vies co, mna trebars dorazilo aj to ze logo Adobe je iluminatske, alebo ze EA sports, ze to Acko je iluminatska piramida- toto su tie konkretne priklady ktore su podla uz zachadzaju do extremu... to ze popove hviezdy ukazuju satanisticke znaky, ci filmy a reklamy maju castokrat aj iny ciel, nez len ans pobavit, s tym suhlasim, to je uz zas ina vec...
@mightysheep hej hej šak hovorim že s tym suhlasim že sa to prehana že pri hentom alebo napr pri Disney som videl ze tam je 666 to su blbosti vdaka ktorym potom si ludia robia srandu aj z toho z čoho by sa už sranda robit nemala
ach jaaj s vami nieje žiadna reč...aj tak ste ovce ktoré vas už svetové celebriti ovládajú a pritom ani o tom neviete teda si to neuvedomujete....ale podla toho čo tu píšete nie je tažké vás ovládat...ale čo už s vami však jedného dna sa zobudíte no možno ani vtedy nie DD
@estersvk zacal som citat 1984 od Orwella ... bolo tam daco o telke, co ta vidi a pomyslel som si na smart tv, na smartfon atd
toto je tiez zaujimavy obrazok, o com pisal, prislo az k nemu domov
cip v obcianke, cip v isicu atd atd ... nech sa smeju, ale novy svetovy poriadok je uz tu, sak, kto aj cakal, ze zrazu pride den a vecer v spravach uvidi, ze "od dnesnej polnoci zacina NWO" ten musi byt naivka ... asi tak
@estersvk nechaj ovce ovcami, oni veria ze cctv kamery su naozaj na monitorovanie kriminality a podobne, hlavne ze su instalovane vacsinou na takych miestach kde ziadna kriminalita nikdy nebola, resp. minimalna ... ale tak, rozmyslat je tazke, staci slepo verit v nedelu v kostole ... ked sa ludia zobudia, bude uz neskoro
@rothschild vy konspiratori to musite mat v zivote velmi tazke....v myslienkach ustavicne prenasledovani iluminatmi, bilderbergom, mimozemstanmi a kto vie kym vsetkym este. ale nestracaj nadej...existuju dobri psychiatri ktori ti dokazu pomoct
@shit je to celkovo zname, najdi si to na nete , už aj ta pesnička Rain man o tom značí, asi nepoznáš znaky a slová illuminatov, stači si to naštudovať
možno uveríte ked zomrie dalšia nejaká svetoznama celebrita...lebo to riadia illuminati ked im nejaká babka nevyhovuje tak ju odstránia...ako aj Michael Jackson, Witney Houston...a mnohí další...ved uvidíte aj Beyonce v buducnosti zomrie tragicky a potom si spomeniete na mna.....
okej symboly v klipoch, rihanna, jay z, kanye, x dalsich.. ale povedz mi,. v com akoze ta to ovplivnilo ? ked som si pozrel klip niggas in paris alebo cojaviem co kde je znazorneny satan, stala sa tym zo mna ovca alebo zly clovek ? ako to prosimta ovplivnuje ludi?.. to by som bol rad keby mi niekto vysvetli
podla mna cela symbolika okolo iluminatov je len niaky druh reklamy, propagacie hudby .. ze svet ovlada par mocnych ludi o tom niet pochyb ale ti by ho ovladali aj bez trojholnikov v klipoch
@geezer6321 teba možno neovplyvnuje ja neviem...ale ked niektorý besnia a robia z nich bohov to je ovplyvnovanie ked si pozrieš na youtube koncerty tak všetci ako keby boli šialeny a aj by vraždili len aby sa dotkli svojej hviezdy....je to od odputávaní pozornosti aby viac žili v ich svete ako v realnom živote a potom nevedeli aká je vlastne pravda to je ciel illuminatov a elít riadit ovce vo svete bez toho aby rozmyšlali....
@rothschild podla mna je chujovina za vsetkym vidiet iluminatov alebo inu imaginarnu skupinu ludi. a spajat evidentne nesuvisiace veci a vymyslat si k tomu rozpravocky tiez nie je zrovna znakom vysokeho intelektu
@sitic akurat na ta3 islo live zo sydney, oslavi Noveho roku, pozri si dakde zaznam co sa na teba pozera z mosta ... okrem ineho ma strasne na ludoch udivuje aj to ze miliarda dokaze verit jednej knihe a bachorkam ... ale malokto dokaze prijat to co ma rovno pred nosom ....
@sitic si pako, ovladli asi tazko ... ale ukazuju, kto ma moc a kto to vsetko riadi .... proste ok, mohlo na tom moste byt xyz roznych inych symbolov, no bolo tam prave oko ... tvoje vysvetlenie ?
@rothschild a co je na tom ze tam bolo prave oko? symbol oka je tak casto mnohymi pouzivany ze to podla mna nie je nic divne. stari egyptania tiez mali vsade "oci", baby si tiez fotia jedno oko, pinkertonovci to tiez mali ako logo. aj ja som na zakladke pocas nudnych hodin kreslil oko. to sme potom vsetci iluminati a inac na tom moste su kazdy rok ine symboly. tento rok to bolo zrovna oko
Problém je v tom, že ľudia v dnešnej dobe podceňujú význam symbolov, a nechápu ako fungujú podprahové správy - sme naučený myslieť čiernobielo. Radšej nebudeme pátrať a pochybovať, než si ešte viac komplikovať život. Lenže na tomto svete to býva tak, že ak sa nám teória zdá krutá (alebo šialená) v skutočnosti je to ešte horšie.
S touto témou treba byť opatrný, lebo pojem "konšpiračná teória" sa už používa ako univerzálny štít na akýkoľvek odlišný názor a veľmi ľahko z teba môžu hocikde a hocikedy urobiť magora.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
a nie trojuholníky
:letim:
to vás očipovali jaštery a máte z toho haluze
aštar šeran a jeho nekonečná láska je pravda pravdúca
2. - Illuminati ovládnu ľudstvo na 100%, ocipuju ľudstvo, začnú verejne vyhlasovať ze vás berú len ako otrokov atď, ak sa zburite postrielaju vás..... Strašne mi to bude ľúto, napríklad Nemci alebo Rusi si to nezaslúžia..... Nie všetci........ ale na druhej strane to bude aspoň polovičná výhra, lebo tí pojebqni kokoti, ktorých tu je plno, budú zotroceni... Illuminat povie: Si len ocipovani otrok, kontrolujeme tvoju myšlienku..... Máme tá v pici.... Ide nám len o to aby si spravil co najviac práce a potom skápal od hladu... Potom sa znovu narodis na Zemi, lebo cip ti poznačil aj dušu....... "...... Ale škoda tých dobrých..
ale ked sa na to pozreme prostrednictvom faktov tak su to všetko čo dookola ukazujú satanistické znaky ...a prečo to ukazujú? satanizmus a uctievanie diabla je prostredníctvom rôznych symbolov a rituálov proste to nevysvetliš že prečo no preto prečo napr krestania slavia omše preto zasa satanisti takto uctievaju diabla viac k tomu vedia len tí vyvolenejši ale robit si z toho srandu zato že niektorí tie trojuholniky hladaju aj v jedle je privitizmus určitych ludi .....
@estersvk ty si čo za Ilumináta?
» www.fotosearch.com/FSB354/x1733933...
picu si z nas robia jedine tak
» theothermystery.blogspot.sk/2012/09/beyonce...
» bossip.com/721952/question...
toto je tiez zaujimavy obrazok, o com pisal, prislo az k nemu domov
cip v obcianke, cip v isicu atd atd ... nech sa smeju, ale novy svetovy poriadok je uz tu, sak, kto aj cakal, ze zrazu pride den a vecer v spravach uvidi, ze "od dnesnej polnoci zacina NWO" ten musi byt naivka ... asi tak
1:33 hlava satana pred zrkadlom
1:57 all seeing eye
» www.whale.to/b/hand.html...
podla mna cela symbolika okolo iluminatov je len niaky druh reklamy, propagacie hudby .. ze svet ovlada par mocnych ludi o tom niet pochyb ale ti by ho ovladali aj bez trojholnikov v klipoch
S touto témou treba byť opatrný, lebo pojem "konšpiračná teória" sa už používa ako univerzálny štít na akýkoľvek odlišný názor a veľmi ľahko z teba môžu hocikde a hocikedy urobiť magora.