Preco sa vsetci konspiratori tak boja radu Illuminatov? Ved vdaka Illuminatom a slobodomurarom skoncil, temny stredovek a zacalo osvietenstvo a nastartoval sa technicky pokrok, bol zruseny feudalizmus a nastolena republika. Cirkev stratila moc a Kralov na
ja tomu verim ze existuju. Asi preto sa ludia boja, lebo je to dost na picu predstava ze viac-menej vsetkych 7 miliard ludi na zemi ovplyvnuje par desiatok ci stoviek ludi
@hadimistr otazka je ci menia svet k horsiemu, alebo lepsiemu. Ked je nieco tajne tak si o tom kazdy domysli len nieco zle - pritom to moze byt presne naopak a v praxi sa ukazuje ze aj je. Svet sa postupne (aj vdaka nim) meni k lepsiemu.
lebo podstata je ta ista len manipuluju ludmi aby si mysleli ze je vsetko inak a vsetko ok aby konecne drzali hubu a krok a mysleli si ze su spokojny a stastny a ze daco mozu zmenit aj ked je to piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip -.-
Eminem,2PAC,DMX,FED,Bilderberg atd atd.... je toho veľa...To že sa takto všade ukazujú a každý si z nich robí srandu im iba hraje do kariet.."To je chujovina kebyže je to tajné spoločenstvo tak by všade na nete neobjavovali ich znaky"....
Neviem prečo sa ich konšpirátori boja....lebo oni majú konšpirátorov v riti...Boja sa ľudu...Hovorí sa že ked sa dvihne hlas ľudu tak aj tá najvyššia elita ustúpi.
po hudobne stránke je to najmenšie zlo aj ked mozeš jasne vidieť že to funguje aj v tej sfére, vytvorili miley cyrus a rihannu.. a pozri ako dokáže meniť mentalitu dievčat ..
Je to cisty strach z neznama. Comu nerozumieme, mozeme si vysvetlit akokolvek. Ludia potrebuju mat nejakeho nepriatela, strasiaka ktory ich udrzi v chode a na ktoreho mozu zvalit svoj vinu. Raz to boli madari potom nemci, rusi, krestania maju Boha a niekto ma iluminatov alebo mimozemcanov.
@16 nieco podobne ,
Nechapem ako niekto moze verit ze tento svet , udalosti , politiku robia politici a nie elita o ktorej vela ludi , velmi vela nevie takmer nic a ich cielom je niec , nazvite si ich ako cchete , su to ludia za FED-om , ja by som ich nazval bankari miesto iluminatov.
no smejme sa. to že svet ovláda hŕstka ľudí je dnes už fakt a priznáva sa to už aj oficiálne (či už ide o Billderberg, centrálne banky, EU, USA, Izrael, Rockefellerovcov, Rothschildovcov a pod.). nazvite si ich ako chcete. a illuminátske symboly sú jasne viditeľné v hudbe a kto ich tam nevidí asi nemá oči. a sorry ale povedať o nich s určitosťou že neexistujú a ešte ich pochvaľovať môže len človek vymytý. ano a vďačíme im aj za dnešné vojny a tisíce mŕtvych, centralizáciu, a svet v rukách pár vlád/spoločností. skutočne šťastná predstava.
@madtwatterphd
Lebo v minulosti v osvietenstve boli významní filozofi, vedci...ale dnes tam už niekoho takého nenájdeme, je to už o ovládaní sveta, ktore sa len hrá na pokrok...neviem konkretne prečo k tomu došlo
@hadimistr mne je jedno čo sú a práve takéto názory diskreditujú všetkých , mám pocit , že aj tu na B. ich niekto nemá rád nie preto o čo sa snažia ale z princípu , že sú židia , čo ani niesú , možno predkov majú.
@james144 od 18. storočia máme pokrok ktorý nás vedie do záhuby , taký ktorý z nás robí lenivé trosky neschopné niečo spraviť vlastnými rukami , závyslích na modernej medicíne v ktorej je pokrok zbytočný pretože aj tak ti skôr škodí ako pomáha , presne tak ako aj v stravovaní.
Zachvíľu sa to dostane do takého štádia , že by sa nám mohli smiať ľudia čo sa kedysi dožili 50-60 a napiču začnú byť tak v 59 keď my sa dožijeme 100 a od 30-40 budeme hnusní bolaví frustrovaní chorlaví slabí, 100% populácie s okuliarmi s dvomi tromi alergiami , astmami, ale hlavne , že sa dožijeme 100 rokov bežne aby sme do 70 mohli robiť.
Neexistuje jediná oblasť kde by nám pokrok skutočne zlepšil život a hlavne kde by zabezpečil dlhodobú dobrú vyhliadku ľudstva na 1000 rokov dopredu.
V stredoveku ľudia nemali dôvod neveriť , že svet tu bude aj za 5000 rokov , dnes si len úplná trubka môže myslieť že vydrží čo i len 500.
@tasha5 to rozčuluje lebo na B je 98% nadpriemerne inteligentných zopár géniov ktorý odmietli prijatie do mensy (i?), a samé indigové deti z čiernymi očami, nenarobíš nič :letim:
Mám pocit , že niektorí ľudia sú slepí
Šak ale hej tešme sa z pokroku ktorý vystriedal jedny problémy druhými ešte horšími
Z ktorého majú úžitok na 90% elita a 10% my.
Asi si neuvedomujete že 89 až 92% svetového bohatstva vlastní 5-8% obyvateľov Zeme.
Teraz premýšľajte máte všetky peniaze, všetky materiálne veci na ktoré si len môžete spomenuť, čo jediné vás ešte môže "nadchnúť"? Moc, kontrola.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
JE TO TAK, MOJE VRECUSKO CAJU SUHLASI
takže ten poplatok 15eur/mesačne čo platím ma iba niekto ojebal?
://
citala som nejake pravidla po 1945 a boli tam vsetky veci co sa deju, oblbovanie a skazenie mladeze ...
Nechapem ako niekto moze verit ze tento svet , udalosti , politiku robia politici a nie elita o ktorej vela ludi , velmi vela nevie takmer nic a ich cielom je niec , nazvite si ich ako cchete , su to ludia za FED-om , ja by som ich nazval bankari miesto iluminatov.
Ja inak neviem či existujú ale toto ako @30 lol
Lebo v minulosti v osvietenstve boli významní filozofi, vedci...ale dnes tam už niekoho takého nenájdeme, je to už o ovládaní sveta, ktore sa len hrá na pokrok...neviem konkretne prečo k tomu došlo
@james144 od 18. storočia máme pokrok ktorý nás vedie do záhuby , taký ktorý z nás robí lenivé trosky neschopné niečo spraviť vlastnými rukami , závyslích na modernej medicíne v ktorej je pokrok zbytočný pretože aj tak ti skôr škodí ako pomáha , presne tak ako aj v stravovaní.
Zachvíľu sa to dostane do takého štádia , že by sa nám mohli smiať ľudia čo sa kedysi dožili 50-60 a napiču začnú byť tak v 59 keď my sa dožijeme 100 a od 30-40 budeme hnusní bolaví frustrovaní chorlaví slabí, 100% populácie s okuliarmi s dvomi tromi alergiami , astmami, ale hlavne , že sa dožijeme 100 rokov bežne aby sme do 70 mohli robiť.
Neexistuje jediná oblasť kde by nám pokrok skutočne zlepšil život a hlavne kde by zabezpečil dlhodobú dobrú vyhliadku ľudstva na 1000 rokov dopredu.
V stredoveku ľudia nemali dôvod neveriť , že svet tu bude aj za 5000 rokov , dnes si len úplná trubka môže myslieť že vydrží čo i len 500.
aaakoze co k tomu dodat,tiez uz
Mám pocit , že niektorí ľudia sú slepí
Šak ale hej tešme sa z pokroku ktorý vystriedal jedny problémy druhými ešte horšími
Z ktorého majú úžitok na 90% elita a 10% my.
jooo veru ja to nechapem, ved tu sme taki osvietení a takto to vypada, neva uz to nebudem riesit
@pyroman az neviem ci ironia alebo nie, tazko pvoedat ale ano je to tak
Teraz premýšľajte máte všetky peniaze, všetky materiálne veci na ktoré si len môžete spomenuť, čo jediné vás ešte môže "nadchnúť"? Moc, kontrola.