Predám iMac, kupovaný v iStores v Banskej Bystrici, používaný 5 mesiacov, záruka ešte vyše jeden a pol roku. Ide o najvýkonnejší model s uhlopriečkou 21,5 palca. Nevidno na ňom známky používania.
Parametre:
Late 2013
Intel Quad Core i5 2.9GHz Haswell
RAM
Nie som si istý či by som si objednal niečo také z obchodu, z ameriky... (doláre predpokladám) pokiaľ nemáš záujem o kúpu, poprosím ťa nekomentovať. Ďakujem
@erjedna prve si rozmysli čo trepneš...ked vieš čísla prečitať tak isto vieš aj to predtým že starting at... a ta cena je za 1,4ghz a nie za tento...jaj takto sa sám zhovadíš...že dačo trepneš a nerozmýšlaš
porozpravaj mi o tom viac, ako je citit sa trapne 1.4 Ghz stoji cez 900€... uz pochop ze Alza a spol niesu jedine obchody, z ktorych ludia mozu nakupovat vitaj v roku 2015
No však ten iMac čo predávam je na tvojom obrázku znázornený s cenou 1384,99 takže stále ho predávam lacnejšie... takže neviem čo tu riešiš akurát si tu potvrdil že máš problémy s čítaním...
@erjedna tak uz sa rozhodni teda aka cena...lebo raz napises inu a druhy krat zas postneš dačo ine zas...nikto tu nepisal ze nakupuje v alze Dja tiež nie...a za druhe ked si vypocitam clo a dan...a postovne tak rovno si ho mozem kupit aj vtej alze DD cenovo to vyjde to iste...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
» www.alza.sk/imac-21-5-cz-d4...
porozpravaj mi o tom viac, ako je citit sa trapne 1.4 Ghz stoji cez 900€... uz pochop ze Alza a spol niesu jedine obchody, z ktorych ludia mozu nakupovat vitaj v roku 2015