No tak do toho pochválte sa čo ste zaujimaveho mali na imatrikuláciach. Ja som ich prežila tento piatok hodte nejaku inšpiráciu alebo napíšte svoj trápny zážitok aby sme sa zasmiali!!
no asi aj mna....tak ale ja som kvinta...som na tej skole dlhsie jak hociktory stvrtak!!! a je to take divne...ani v prime sme nemali...ja sa do toho nechapem
A CO TRETIACI KTORY MUSELI ROBIT PROGRAM JA SOM BOL NAPRIKLAD ZENSKA A TANCOVAL SOM HRIESNY TANEC SOM NEVEDEL ZE KURZIT PANVOU JE TAKY PROBLEM:/ ALE BOL SOM DOST PEKNA ZENSKA
to je fajn..nam natreli na hlavu horčicu, surovo nam ju nakydali na vlasy a kedže chodím na školu s odborom stavebníctvo tak nám do tvári nahádzali piesok a podobné stavebné materiali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale to by bolo este OK, keby naschval nezastavili vodu, aby sme si to potom nemohli zo seba zmyt dole: smiley:...
A tak ci sme chceli ci nie..museli sme takto pekne vsetci "navonani" ist cez mesto domov...hanbila som ze az
nám natreli na tvár penu na holenie a potom sme mali zjesť piškóty namočené v octe...našťastie som sa tomu vyhla
katastrofa:/