ja? no.. sme boli 4.. posadili nas za stôl.. 2 a 2.. oproti seba.. zaviazali nám oči.. a potom jeden druhého musel chovať babanom namočenmým v kečupe.. a ešte nam nezabudli namaľovať ústa aby sme vyzerali ako opičky..
Ja som robila upratovačku mi dali na hlavu takú šatku, čo ma hrýzla všade no strašné a som musela zametať perie a to perie tak letelo do vzduchu, keď som zametala a potom som zametala puding
ja som mala mat imatrikulacky dokonca 2 krat... raz som prestupila a opakovala teda prvy rocnik na strednej ale ani na jedny som radsej nesla do skoly vtedy
akoze mi sme mali imatrikulacie a nic nam nerobili...sme sa presli mestom s transparentami, pozreli divadlo co bolo VIP pre nas a potom bola dobrovolna diskoteka v bowlingu...tot vse
my mame kazdorocne imatrikulacky take, ze ideme prvaci cez mesto s transparentami a vrestime GAV je naj a podobne pokriky. Potom sa ideme pozriet na divadlo, co hraju zo skoly. A vecer je imatrikulacna diska. No poviem vam, ze nechybali mi tie svinstva co sa robia inde.
boli sme po trojiciach a kazdemu sme robili nieco ine, tupirovali vlasy a sprejovali; umyvali zuby s nechutnou zmesou; davali pit take napoje; vonat rozne zmesky od octu az po chren; malovanie temperami na tvar...
ja som ich mala dnes... taakze umyvali nam zuby smirkasom(bryndzovo-cesnakova pomazanka)potom nam dali jest chrenovou pomazankou, potom sme pili daco korenene, pomalovali nam ksicht vodovymi farbami, natupirovali vlasy a nafarbili farebne a zasprejovali poriadnou vrstvou tuzidla... a to je asi vsetko
na jednej skole dievca chalanovi mala vajicko poposuvat cez nohavice z jednej nohy do druhej.... a ked bola v rozkroku tak sa mu pred celou skolou postavil....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
boli sme po trojiciach a kazdemu sme robili nieco ine, tupirovali vlasy a sprejovali; umyvali zuby s nechutnou zmesou; davali pit take napoje; vonat rozne zmesky od octu az po chren; malovanie temperami na tvar...