@ladymobscene u nás to tiež nebýva..:/ takže tiež by som o tom nič nevedela
Imatrikálacie (inak aj kabu, bažantský a čo ja viem ako sa to volá ešte) bývajú na strednej škole, pripravujú sa pre prvákov, niekde to prebieha len tak formálne, inde im dávajú úlohy pripravované staršími žiakmi, ktoré musia splniť, niekedy až ponžiujúce, ale väčšinou sa dá na tom dobre zabaviť.
A čo sa týka našich imatrikulačiek-museli sme vypiť brečku(mäso,haribo,hrášok,kukurica,broskyne,tuniak,čipsy a už ani nechcem radšej pokračovať),zjesť kakaový koláč potretý nejakou pizzovou sra*kou a posypaný hrozienkami... A museli sme zjesť a urobiť mnoho vecí, po ktorých slabšie povahy museli nevyhnutne navštíviť wc
@zlapotvora imatrikulacie na VS? pride tam vela vela ludi, dekanov, prodekanov a bohvie este coho, chvilu je kulturny program (niekto spieva alebo nieco podobne) a potom ti daju papier o imatrikulovani.. teda aspon u nas to bolo tak
@rainbowwarrior -dali ti ťažšiu úlohu a ver mi,niektoré úlohy čo sme tam boli...no bolo mi zle už len keď to ostatní robili(ja som mala lahšiu.. )
@purpledrug666 mno my sme mali počmárané ksichty,celý deň sme museli nosiť lekárske rúška a tak ďalej My sme mali tému "lekári" čož tam tretiaci mali zopár vtipných scén medzi úlohami,ale i tak mi bolo z tých vecí 2 dni zle
na základnej imatrikuly pripravujú deviataci prvákom ,na strednej prvákom to pripravujú zväčša druháci alebo tretiaci ..je to taký program pri ktorom ťa akože "prijmú " za žiaka (študenta)tej-ktorej školy oni si pripravia pre tých prvákov nejaké úlohy ,ktoré musia urobiť ..a je to zvyčajne dosť trápne
@lucina223 noo,ale to ste potom aspoň srandu mali , my sme sa nejak nezabávali, to len druháci, fajne sa zabavili, nás len nechali tam stáť ako debilov, zviazali nás po piatich a sme na zemi sedeli jak trúby , proste, mohli nám dať dačo nacvičiť alebo táák,ako ostatným ročníkom , ale ták, teraz už nevadí, sa teším na imatrikulačku, čo teraz budú mať prváci, aspoň niečo dobré si pozriem, lebo minulý rok sme my robili prvákom,ale práve som bola chorá , vrajže poppc bolo, tak škoda no...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Imatrikálacie (inak aj kabu, bažantský a čo ja viem ako sa to volá ešte) bývajú na strednej škole, pripravujú sa pre prvákov, niekde to prebieha len tak formálne, inde im dávajú úlohy pripravované staršími žiakmi, ktoré musia splniť, niekedy až ponžiujúce, ale väčšinou sa dá na tom dobre zabaviť.
A čo sa týka našich imatrikulačiek-museli sme vypiť brečku(mäso,haribo,hrášok,kukurica,broskyne,tuniak,čipsy a už ani nechcem radšej pokračovať),zjesť kakaový koláč potretý nejakou pizzovou sra*kou a posypaný hrozienkami... A museli sme zjesť a urobiť mnoho vecí, po ktorých slabšie povahy museli nevyhnutne navštíviť wc
oni to urobili tak, že oni vynikli,akoby to mal byť ich deň , proste...nerada nato spomínam
@purpledrug666 mno my sme mali počmárané ksichty,celý deň sme museli nosiť lekárske rúška a tak ďalej My sme mali tému "lekári" čož tam tretiaci mali zopár vtipných scén medzi úlohami,ale i tak mi bolo z tých vecí 2 dni zle