som musela zjest maly parok ponoreny v horcici ale z detskeho serbla.. nebolo to az take strasne az na to ze ten parok bol studeny a bolo mi z neho zle... D
my sme mali tému MOJSEJOVCI... bola to najklajšia a najlepšia akcia v celom mojom stredoškolskom živote... úplná paródia na paródiu... a za úlohu som musela spraviť bublinu z troch mega žuvačiek ktoré farbili na modro.. tak som mala zvyšok dňa modré ústa a na čele pečiatku kačičky a na líci prasiatko a psíka...
pred necelým rokom sme mali a ja som mala za ulohu pohladat tusim ze cukrík v kope slahacky ale bez pomoci ruk a bolo tam aj vela inych veci dake ovocie a tusim aj koliesko salámy , kks som mala slahacku na celom ksichte ale inak som dobre dopadla lepsie jak niektory moji spoluziaci ale potom co nam dali to lizatko s nefim jakou omackou vlastnej výroby no som si myslela ze sa povraciam, este doteraz citim tu hnusnu chut v ustach ale som sa vypytala na zachod ze si idem umyt tvar tak som si to lizatko aspon umyla vodou a pekne zjedla
No jooo este mam stale fotky.... To som bol este mlady a aktivny Neviem uz aky program bol ale vsetkych som ohuril svojou papierovou kravatou ktoru som si pripol na gombik na koseli
upne hociako ale rataj aj so zaspinenim ... inak mozete dat aj nejake navrhy lebo mal by som prispiet ako predseda nasej triedy a clen skolskej rady nejakymi napadmi
my sme mali celkom good imatrikuly, lebo mňa nevybrali na nič (vtedy mi strašne odlahlo ) vždy ich mávame v DK Ružinov pár vybratým spolužiakom profáci stojaci na stoličkách striekali do huby šlahačku a ptm nejaké kktiny s jablkami robili a tak
ale teraz som tretiak, minuloroční prváci nemali žiadne "mučenie" (my tak voláme tie haluze ) a tohtoroční...nvm či obídu naprázdno
@Goth111 Nechápem tvoj názor, kedže ako sám vravíš, nikdy si to nezažil, ale budiž
Zatiaľ som bol len na jednej, nič hrozné som nerobil, taktiež ostatný nemuseli robiť nič hrozné. Tento rok imatirkuláciu organizujeme my, čiže dúfam, že všetko bude okej.
Neviem ako je to na ostatných školách, ale na našej máme hodinový povinný program, ten si odtočíme a nasleduje párty s DJom do rána
ja som mala imatrikulačky keď som mala 10 rokov, takže nič extra. akurát to bolo celé v pravekom štýle, nakreslili nám na čelo nejaké krížiky (akože jaskynné maľby) a nútili nás tancovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
nic extra
vid odkaz » www.birdz.sk/webka/philllipe...
ale nieje tam vydiet ten prechod blesku
a my sme na imatrikulačkach nemali nič len sme vyfasovali nejake trapne stužky a išli sme
ale teraz som tretiak, minuloroční prváci nemali žiadne "mučenie" (my tak voláme tie haluze ) a tohtoroční...nvm či obídu naprázdno
Zatiaľ som bol len na jednej, nič hrozné som nerobil, taktiež ostatný nemuseli robiť nič hrozné. Tento rok imatirkuláciu organizujeme my, čiže dúfam, že všetko bude okej.
Neviem ako je to na ostatných školách, ale na našej máme hodinový povinný program, ten si odtočíme a nasleduje párty s DJom do rána