na kazdej skole sa to robi inak u nas to je tak ze vzdy prvaci musia spravit nejake to vystupenie akoze vtipne a zaspievaju si gaudeamus to je asi vsetko...a potom vecer nekde v meste sa rozbiju
Hehee... to mate v pohode ja som musel recitovat morho a potom mi tretiacka (u nas to robia tretiaci imacky prvakom) povedala chlapec zaspievaj to... ja som to recitoval dalej.. .a ona dobre bez si sadnut ty sa v hudbe vôbec ale vôbec nevyznas ach jaj hhperka a popri tom mam v hudbe a v kapelach viacej odohrate ako ona zije... couz.. ale imacky je haluz predrokom ked som bol druhak sa seci naj...bali som zvedavy ake to bude teraz hadam nasa trieda bude robit imacky...
mno neviem ale tak nepomylili ste si to so strednou skolou? no lebo my sme mali imatrikulacia ako ofialny ceremonial s dekanom a nakym slubom. bolo ho hromadne v aule a kazdy dostal imatrikulacny list.
lebo taketo dojebavacke finticky pre prvakov sme mali na strednej
u nas na imatrikulaciach mali baby holit balon a chalanis pievat, tancovat a ktovieco este...potom ked to skoncilo sa par ludi nadrbalo...skratka, taka normalna imatrikulacia
ja som na imatrikulách bola a dali mi az dve ulohy. Najprv som mala zjest so spoluziacku nejakú gebuzinu, z ktorej ma skoro az naplo, ale to bolo este v poho. A potom som mala hrat sliepku a mala som vyznať spoluziakovi lásku, teda ako sliepka kohutovi, no horor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Imatrikulačky = Kvalitná najebávka
lebo taketo dojebavacke finticky pre prvakov sme mali na strednej
tusim ze sme museli jest nake nechutne veci