Ak mi na iMessages ukáže prečítanú správu, ale o pár minút neskôr mi ju zobrazuje len ako doručenú, bug je v iMessages, alebo existuje možnosť, ktorou sa dá správa označiť znovu ako neprečítaná?
ťažko povedať, pri jailbreaku sa to dá podla mna videl osm vela doplnkov na imessage a aj unseen medzi nimi, čiže tam sa to dá, ale toto pravdepodobne bude iba bug, mne sa celkom často stáva že odošlem správu a druha strana ju prijíme do telefonu až o 7-8 minút, pritom net je v pohode ... v poslednej dobe mi príde sto krát spolahlivejší fb messenger ako iM
@melancholik môže byť, častokrát sa mi stáva, že mi správu ani neodošle alebo to trvá dlho, ako si ty spomínal s tým prijatím správy.
Len potom naozaj neviem, či bola teda správa videná, alebo videná nebola a bola označená ako videná. Nie je to nejak extra dôležité, len sa mi to nejak nezdalo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Len potom naozaj neviem, či bola teda správa videná, alebo videná nebola a bola označená ako videná. Nie je to nejak extra dôležité, len sa mi to nejak nezdalo.