@chiarra veď ja som to vôbec nemyslela na teba ja viem že sa pýtaš normálne, len som mala chuť si rýpnuť
a ak sa mám vyjadriť normálne, tí ktorí prídu do Brna sa tam stratia, lebo Brno je veľké, a niečo si nájdu, tu je veľa možností, ak nejaké prídu do Martina tak netuším čo by mohli robiť, ale nech by začali robiť čokoľvek (napr. by si založili špeci reštauráciu alebo nejaký obchod) tak by sa obyvatelia potešili že je tam niečo nové a mohlo by to fungovať podľa mňa.
Inak neviem tak profesionálne predpokladať čo budú robiť, neviem predpokladať ani čo budem robiť ja za dva roky, tak preto som radšej zvolila takú odpoveď, ako je @3
@marleymt "žiadne ženy a deti" s nimi nikdy nie sú, :ehm:
tie ženy a deti v Afrike a z Arabského Blízkeho,/Stredného nespravili ani 1 krok smerom k Europe..
..inváziu robia len mladí silní ..bojovníci Chálifátu :letim:
tak u nas je už mala komunita moslimov. Mali sme tu nejakych utečencov z Afganistanu či skade, čo vyzerali ako pán Burhan a pani Nadide z tureckej telenovely. Mali malý stánok v nákupnom centre, ale čoskoro to zabalili, lebo sa celý čas tvárili ako by tam boli za trest a nik si u nich nič nekupoval.. potom niekolko turkov, čo si tu otvorili kebaby. Vietnamci a Číňania majú butiky a reštiky,
Macedonsky Turek, ktorý sem prisiel v 90. rokoch predávať zmrzlinu dnes vlastní pol mesta (všetci ale vedia, že majetok nezarobil na trapnej zmrzline, ale na drogach) a dnes je ctihodný podnikatel, ktorý przni mesto architektonickymi obludami.
Jo a v Brne si albanska či arabska mafia spravila monopol na zmenárne, ktoré ani nevydavaju žiadny blok či zaznam o transakcii a vobec aj tak si myslim, že je to krytie na pranie špinavych penazi z obchodu s pervitinom a to este nevravim o tom, ako si nejaky moslimsky fas doniesol do modlitebne poloautomatickú pušku.
BTW nedávno mi spolužiačka písala, že ju na Slobodaku obťažoval nejaky Turek a chcel sex.
jo ešte som detekoval zvýšený výskyt rusov/ukrajincov na Slovensku a v Česku... väčšinou chodia makať na stavby, do elektrárne alebo na tie najhoršie pozície, aby uživili doma rodinu, pretože títo bývajú len tak po ubytovniach a privátoch ako klasickí robotníci.
he a ešte som zabudol na Aliho and co. z Trnavy jaaj dlho predlho som si myslel, že nie je iracký kresťan len nas tak ojebava a ja že je iba cigán, lebo sme bývali v takej štvrti, kde to bolo černejšie a čas od času sme sa zučasnili aj cigánskych diskoték až potom neskor sme spoznali jeho otca čo sa ponasal na jasira arafata ale inak tolko piva a vodiek sme spolu vychlastali a potom nadrbani hrali biliard jaj...
V kazdom meste su imigranti uz roky.. A nemam na mysli africanov, ale tych azijatov co sem prichadzaju a mnozia sa tu ako kraliky. Skupuju objekty aby tam mali sklady, skupuju priestory aby tam mohli predavat tie toxicke sracky.
A teraz k tym afrckym parazitom.
Ludia budu banovat, ze boli k nim tak ustretovi, laskuplni, humanni.....
však práveže s azijčanmi sú najmenšie problemy. V podstate sú plne integrovaní do spoločnosti. Ich deti dokonca študujú na slovenských školách, ani sa nedožadujú žiadnych dávok či výhod ako jedno nemenované etnikum. a zase ani cigan nie je ako cigan
@campino ty kks, zrejme preto nahradzaju ich podnikmi tie, kde pracuju bieli ludia, lebo oni su z 99% neskutocne pracoviti, pilni a ich potomkov nutia podavat tisickrat lepsi vykon v skole jak poda tvoje decko
@nicolkaa si slepa! Jasne, ze sa plne integrovali fo spolocnosti. Oni nepotrebuju nic, maju vsetko. Ani sa nenazdas a zacnu tu aj diktovat. Ked si si nevsimla, europa je najhostinejsie prostredie pre zivot. Preco tu chce kazdy zit? Pteco nejdu do afriky? Azijati chcu europu zazijcit.
jedna vec
na slovensku nebudu až taky problem lebo oni tiahnu hlavne do statov kde su vysoke csocialne davky
budu tu nejaki ale najvacsie problemy budu mt taliansko fr a britania tam sa ich moz obavat
a nemecko
@campino ty si extremne prijebana a máš podľa mňa parazita v hlave ako čítam tie tvoje komentáre.
Z Afriky utekajú kvoli isis a boko haram aj ty by si ušla ved vidim ako si pojebana z azijcov nie to ešte armada s kalasnikmi..a nieje azijec ako azijec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a ak sa mám vyjadriť normálne, tí ktorí prídu do Brna sa tam stratia, lebo Brno je veľké, a niečo si nájdu, tu je veľa možností, ak nejaké prídu do Martina tak netuším čo by mohli robiť, ale nech by začali robiť čokoľvek (napr. by si založili špeci reštauráciu alebo nejaký obchod) tak by sa obyvatelia potešili že je tam niečo nové a mohlo by to fungovať podľa mňa.
Inak neviem tak profesionálne predpokladať čo budú robiť, neviem predpokladať ani čo budem robiť ja za dva roky, tak preto som radšej zvolila takú odpoveď, ako je @3
a minule som videla nejakích "mladíkov až v Pieštanoch!
a budu nam kradnuť prácu v kebabe, kde podguraženi obyvatelia chodia vykonvať aspon dve ptoreby...
a myslím si že si to bez problemov viem predstaviť, a budem robiť to čo doteraz snažiť sa im pomáhať ak to bude niekto normalny
tie ženy a deti v Afrike a z Arabského Blízkeho,/Stredného nespravili ani 1 krok smerom k Europe..
..inváziu robia len mladí silní ..bojovníci Chálifátu :letim:
Macedonsky Turek, ktorý sem prisiel v 90. rokoch predávať zmrzlinu dnes vlastní pol mesta (všetci ale vedia, že majetok nezarobil na trapnej zmrzline, ale na drogach) a dnes je ctihodný podnikatel, ktorý przni mesto architektonickymi obludami.
Jo a v Brne si albanska či arabska mafia spravila monopol na zmenárne, ktoré ani nevydavaju žiadny blok či zaznam o transakcii a vobec aj tak si myslim, že je to krytie na pranie špinavych penazi z obchodu s pervitinom a to este nevravim o tom, ako si nejaky moslimsky fas doniesol do modlitebne poloautomatickú pušku.
BTW nedávno mi spolužiačka písala, že ju na Slobodaku obťažoval nejaky Turek a chcel sex.
jo ešte som detekoval zvýšený výskyt rusov/ukrajincov na Slovensku a v Česku... väčšinou chodia makať na stavby, do elektrárne alebo na tie najhoršie pozície, aby uživili doma rodinu, pretože títo bývajú len tak po ubytovniach a privátoch ako klasickí robotníci.
A teraz k tym afrckym parazitom.
Ludia budu banovat, ze boli k nim tak ustretovi, laskuplni, humanni.....
však práveže s azijčanmi sú najmenšie problemy. V podstate sú plne integrovaní do spoločnosti. Ich deti dokonca študujú na slovenských školách, ani sa nedožadujú žiadnych dávok či výhod ako jedno nemenované etnikum. a zase ani cigan nie je ako cigan
Nech len prídu ...dôjde doba a potom s nimi zatočíme jak se židákmi
na slovensku nebudu až taky problem lebo oni tiahnu hlavne do statov kde su vysoke csocialne davky
budu tu nejaki ale najvacsie problemy budu mt taliansko fr a britania tam sa ich moz obavat
a nemecko
Z Afriky utekajú kvoli isis a boko haram aj ty by si ušla ved vidim ako si pojebana z azijcov nie to ešte armada s kalasnikmi..a nieje azijec ako azijec