Da sa povedat ze ani jedno ... vlastnim korcule, bavi ma to/viem to, ale najblizsia trasa kde sa da slusne pokorculovat je trepat sa cez cele mesto na co nemam naladu- teda da sa povedat ze velmi nieje kde- po rozbitych chodnikoch pomedzi cinzaky ako ked som mal 12 ma to nebavi a je to nanic... takze keby som mal blizko nejaku dobru trasu chodil by som, este by bolo super aj mat s kym- nemam s kym a to am tiez obera o radost z tohto inak velmi prijemneho a zabavneho sportu ... no tazky je zivot
Nevlastním ich, páči sa mi to, neplánujem si ich kúpiť..
Vyzerá to super ale nebavilo by ma to a to som to ani neskúšal.. už len z toho jaky som parkourista viem usúdiť že minimalne ruku by som si pri tom zlomil
bavi ma to, dnes som si bola dat vymenit srubku takze otvaram svoju korculiarsku sezonu a zboznujem ked tak podvecer korculujem po hradzi so sluchadlami je to super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Kolko ta stali nove kolieska ? (aj s loziskami ?)
Ja pozeram original rollerblady po 40€ 80mm
Vyzerá to super ale nebavilo by ma to a to som to ani neskúšal.. už len z toho jaky som parkourista viem usúdiť že minimalne ruku by som si pri tom zlomil