Noo to nechapem ako sa to niekomu može opočuvať.... ja už 4 roka a ee.....No a indie je independent music.Ja vsetku hudbu co pocuvam nazyvam indie ale su v nej zahrnute styly cez new wawe,new rave ,alternative rock elektro ....Neviem a vela z tych kapil sa z indie prepracovalo do mainstreamu....viď. killers pred 4 rokmi tu po nich ani pes neštekol,Bloc party deto...a milion dalšich..
no pretoze ked tak indie sledujem, tak sa mi zda v mnohom uz na jedno kopyto... preto asi zatial co alternativa, kedze je celkom experimentalna, je o dost zaujimavejsia pre mna
mam taky pocit ze teraz ma uz vsetko nalepku "alternative"...nevadi...nerada skatulkujem veci,cize poviem ze alternativna hudba je fajn ale ja som otvorena kazdemu stylu(i ked alternative a indie u mna prevlada,ked sa na to pozriem zvrchu
no... ja osobne si myslim, ze alternative je jedna velka skupina hud. stylov, kam patri hudba, ktora rada experimentuje... pouziva napr. hud. nastroje v nezvycajnej kombinacii alebo nezvycajnom prevedeni, popripade nastroje, ktore pre zakl. styl tej skladby nie su typicke...
k indie si zas radim kapely, ktore sa zacali formovat koncom 90. rokov, boli nezavisle od manazerov, cerpali zo zvuku 60. rokov a punku´77 a rovnako aj z britpopovej sceny... ale to je len moj laicky pohlad na vec
kemuro, slava nam laikom ... inak vcera som mala strasne alternativnu noc, ak by vas zaujimalo tocila som dokola asi tri albumy MUSE, dva od RADIOHEAD a este aj b-sides radiohead... dobre sa pri tom ucilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale indie je fakt naj ludia.
k indie si zas radim kapely, ktore sa zacali formovat koncom 90. rokov, boli nezavisle od manazerov, cerpali zo zvuku 60. rokov a punku´77 a rovnako aj z britpopovej sceny... ale to je len moj laicky pohlad na vec
asi som LAIK:d
» www.facebook.com/AlternativeIndi...
určite sa tam nájdete a mne len pomôžete, čavelo