Nepoznáte okrem Kasioboy nejakú slovenskú indie kapelu? Najviac by ma zaujímalo niečo, čo slovensky aj textuje. Dá sa to podľa vás vôbec, náš rodný jazyk a americko-anglicky ovenčený štýl akým je indie?
Síce možno je dobré, že to tu tak nefrčí. Ako sme sa raz rozpávali s Alchikom, potom by to veľmi začali spájať s emo a tie deti s čiernymi ofinkami by prerobili ďalší štýl.
..teda musim priznat ze slovensky textujúce skupiny plus ktomu ze su fakt dobre nepoznam...akurat tak mozno Komajota ale inac ee
..moje oblubene anglicky textujuce su The Swan Bride(vampíri rocknroll..ale aj mierny indie..proste šupa ,škoda že som ešte nenašla slovenské preklady) Lavagance (teda,to je už väčší rocknroll..ale majú v jednej pesničke jednu slohu po slovensky
..a ešte Bridgeheads tí su peckový..už väčší idie to je..mierne psychedelický ale moc fajn ..
lavagance som dokonca zazrela na mtv a podla mna aj komajota ma svoje cierne textove dni..ked to je tak pri tych textoch, ze sa vysokoumelecky pozliepaju cize im nikto nerozumie a teraz ci preto ze to ani zmysel nema alebo preto ze ten zmysel treba hladat hlbsie.. rano v novinach, cierna ryza, modry hrach? ja svoje vysvetlenie mam, moj fotrik tomu vobec nerozumie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
..potešila ma tato tema
..teda musim priznat ze slovensky textujúce skupiny plus ktomu ze su fakt dobre nepoznam...akurat tak mozno Komajota ale inac ee
..moje oblubene anglicky textujuce su The Swan Bride(vampíri rocknroll..ale aj mierny indie..proste šupa ,škoda že som ešte nenašla slovenské preklady) Lavagance (teda,to je už väčší rocknroll..ale majú v jednej pesničke jednu slohu po slovensky
..a ešte Bridgeheads tí su peckový..už väčší idie to je..mierne psychedelický ale moc fajn ..