Poraďte nejakú zaujímavú kapelku čo hraje na spôsob indie rock alebo psychedelic rock...myslim niečo také ako MGMT, empire of the sun, arctic monkeys alebo vampire weekend ...lebo tieto už mám dosť opočúvané aj keďstále sú skvelé
The Kooks, One Night Only, The Naked and Famous (strašne podobný štýl ako MGMT), Augustana, Babyshambles, The Black Keys, Caesars, Editors, The Fray, The Subways....Pár mojich obľúbených...síce niektorí nehrajú len čisté indie, ale myslím, že si tu nájdeš niečo, čo sa ti bude páčiť...teda, aspoň ja som do nich prudko zamilovaná
nedávno tu bol článok o The Walkmen, tí sú dobrí, potom Porcupine Tree, ja mám rada Mando Diao a starších Kings of Leon. indie rocku je strašne veľa. a čo sa týka psychedelic rocku, klasika je klasika čiže Jimi Hendrix, Doors
@h8u pozri, chlapec tam má MGMT, od nich to málo čo som počul mi znelo podobne ako niektoré pesničky od CC, tak som to tam hodil, že však možno sa bude páčiť. ja žánre absolútne neriešim, toto škatuľkovanie kapiel mi je totálne ukradnuté
The Horrors; Peter Bjorn and John, Miles Kane.. a ešte psychedelic rock, ale zo 60tych rokov - The 13th Floor Elevator, Ultimate Spinach (úplne naj vec je Mind Flowers, srdcovka , atď..
...a k tvojej @24 ...pustiť si Lennona, alebo pozrieť si Yellow Submarine aj keď je to plné satanistických náznakov a čudných postavičiek, je to riadne
mnoho. a všetko sa mi po čase zunovalo svojou "nápaditosťou". tu je jeden fín, brit a len niečo z tých kapiel, ktoré som v sedemnástich neprestajne počúval.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
buď si ešte nikdy nepočul/a CC, alebo indie rock xDDDD
fak of indie ^^
...a k tvojej @24 ...pustiť si Lennona, alebo pozrieť si Yellow Submarine aj keď je to plné satanistických náznakov a čudných postavičiek, je to riadne
A môžem sa spýtať či si videla aj Help! ?
a podobne...