lol ja som ju písala minulý rok a ako piča všetko prekladala z češtiny niekolko hodín somsa s tym srala a tunak koelgynka @ladyofcarnage to cele hodila do google translatora a mala to s menej chybami jak ja
Viete, o čom je reč? Ak áno, myslíte si, že máte také dieťa doma? Možno ste tento termín dosiaľ nepočuli a napadlo vám, že najskôr bude reč o modrých bytostiach z inej planéty…
Niektorí bádatelia sú presvedčení, že sa od druhej polovice osemdesiatych rokov rodí čím ďalej viac výnimočných detí, ktoré sú veľmi silné osobnosti vybavené neobyčajnými vlastnosťami. Sú nadmerne inteligentné a talentované, ale so svojím okolím si príliš nerozumejú. Pôsobia dojmom, ako by prichádzali z inej planéty a nechceli sa s naším súčasným svetom stotožniť. Často vraj bývajú obdarené aj paranormálnymi schopnosťami. Hovorí sa im „indigové“ podľa farby aury, ktorú vyžarujú. Podľa niektorých teórií majú čoskoro, presnejšie v roku 2012, ovládnuť svet.
@marleymt su aj diamantove, jantarove, a kto vie ake v reči bežných ludía v uplnej skratke by somt o nazvala arogantný individualisti s duchovnym alebo filzofickym vnimanim často talentované
napr. taka šalena krestanka čo rkelslí lebo jej to boh hovorí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Hirax má také decko...či on má dúhové vlastne
Niektorí bádatelia sú presvedčení, že sa od druhej polovice osemdesiatych rokov rodí čím ďalej viac výnimočných detí, ktoré sú veľmi silné osobnosti vybavené neobyčajnými vlastnosťami. Sú nadmerne inteligentné a talentované, ale so svojím okolím si príliš nerozumejú. Pôsobia dojmom, ako by prichádzali z inej planéty a nechceli sa s naším súčasným svetom stotožniť. Často vraj bývajú obdarené aj paranormálnymi schopnosťami. Hovorí sa im „indigové“ podľa farby aury, ktorú vyžarujú. Podľa niektorých teórií majú čoskoro, presnejšie v roku 2012, ovládnuť svet.
wow
» www.birdz.sk/webka/coleshept...
napr. taka šalena krestanka čo rkelslí lebo jej to boh hovorí
náh, vážne, podľa tohto poznám zopár indigáčov