Ste tu niekto indigové dieťa ? Ja mám pocit že som , proste nievem ako ale ... Ak ste tu náhodou niekto , tak neviete mi poradiť ako to na 100% zistiť ?
Ak nie ste , tak čo si o tom myslíte , môže to existovať ? Mnohí tvrdia že nie , no mnohí zase že hej
@mariadeborah robila som asi dva testy a jeden mi viacmenej višiel a druhý iba že mám vo svojej aure indigovú farbu ale nie som indigové dieťa . Vlastne mám s nimi strašne veľa spoločného aj čo som čítala na nete , ale aj tak by som sa chcela s niekým takým porozprávať alebo niečo napísať
ono nie ze by som sa precenoval, na internete taky nie som ale podla viacerych testov mam velmi vysoke EQ... vsimol som si ale ze ma ludia strasne vyuzivali tak sa pokusam zmenit
aj ja som indigová.
indigové deti sú silné osobnosti, inteligentné, sčítané, morálne, takí bojovníci sa lepšie zajtrajšky, väčšinou prekvapujú svoje okolie a hlavne rozmýšľajú inak, než väčšina ľudí... našla si sa v tom?
Čím sú tieto deti zaujímavé?
Ide o silne individualistické deti, ktoré ku riešeniu vecí pristupujú intuitívne, od útleho veku veľmi samostatne a veľmi kreatívne. Majú silný emocionálny základ a ich vnímanie je veľmi citlivé.
Častokrát sa stáva, že na určitý problém „ intuitívne vidia“ lepšie riešenie ako ich rodičia, či pedagógovia. A práve tu môže vzniknúť problém, pretože, ak indigové deti dospelí nútia prijať ich zaužívaný a nepružný návod na riešenie – indigové deti si stoja za svojim postupom a preto sa môžu javiť ako neprispôsobivé, tvrdohlavé, príliš samostatné, neuznávajúce autority, problémové…
a dalsie blabla
preco by neexistovali? jednoducho ludia, u ktorych sa stretli iste crty a ini ludia si na to vymysleli pojem..
ale nikdy som nemala potrebu to nejako riesit alebo hladat za tym nieco hlboko spiritualne..
Dnes každé druhé.decko, najmä baby, si myslia ze su indigove..... -.- nemá ich byť len nejak 100 000 ná svete? To.je len túžba byť výnimočný, odlišný od ostatných lebo dnes su ľudia jak ofcetak dievcatka sa chcú odlišovať....
@efyks prečo nie? myslíš, že keď ťa celý život odsudzujú, lebo nezapadáš, tak ti nepadne dobre vedieť, prečo? pre mňa to teda celkom že bolo vyslobodením...
@kitty7 pozri sa...opýtam sa ťa takto a nevnímaj to prosím ťa, že sa ťa snažím uraziť...iba ti chcem dať na to iný pohľad. Ak by ťa celý život svet odsudzoval a nezapadala by si preto, že si proste jebnutá (nemyslím tým naozaj teba), tak bolo by pre teba tiež takým vyslobodením dozvedieť sa to? pochybujem...ale už byť indigovým dieťaťom to je niečo inééé...ale efekt je stejný
@19 presne tak! Dnes je doba.keď su ľudia ovce, mladý skončia za pokladnou v Tescu, a túžia byť výnimočný.... Nemôžu sa zmieriť s tým ze su.len jeden zo 7 miliárd, tak sa snažia byť výnimočný a nahovaraju si ze su iný jak v niakom americkom filme omg...
@rayennn určite nie (100000 na svete ?!?) V 90 rokoch 80 % detí bolo indigovích ....
Proste odmalička som iná , úplne iná od ostatných ... Viem rozoznať keď je niekto falošný (na začiatku ) už od 2 rokov nejem mäso neviem prečo proste všetci v rodine aj v okolí ho jedia len ja mám pocit že ore mňa nie je ...
Chcem byť právnička , no mám veľký talent na kreslenie a viem aj šiť na mašine .
Už v škôlke v poslednej triede som vedela písať a je toho ešte mnoho veľa .
Chodila som ku poradcovi detí ale bola som tam 2 krát ale sama som mu povedala že to nepotrebujem . Celý čas si pripadám iná , divná , nezapadám do kolektívu ... je to smutné. V škole nemám samé jednotky (aj pár dvojok ) ale sama o sebe si myslím že som dosť inteligentná , chápem matiku aj ostatné predmety ... (doma sa vôbec neučím ) čítam skôr zaujímavosti atď.
Dokážem pochopiť všetko no aj niečo trocha neskôr no keď sa do niečoho pustím tak to dokončím .
Chcem byť úspešná a skúsiť niečo iné ...
Ale aj tak asi indigo nie som ... ale chcela by som byť pretože by to vysvetlilo prečo som iná :/
@efyks tak výnimočný všetci.nie su, su len každý iný so svojimi vlastnostami.... A to akože existujú aj diamantovy? omg ja skapem.... Nevymysli sa aj Liga Výnimočných?
@veroniatenko tak si určite dobrá, uznávam ta, to ze od 2. roku nejes mäso to je fakt fascinujuce, ale.... Ak je 80% deti indigovych tak uz to nie su imdigove ale uz obyčajne keďže ich je väčšina......
@efyks neber to, že chcem uraziť ja teba, ale keby som bola jebnutá, tak zapadám. neviem, ako je to v tvojom okolí, ale ja bývam v Banskej Bystrici, kde je IN byť štetka alebo feťák a to ja osobne považujem za jebnutosť.
@kittyboo prečo furt všetci čosi jebu na tu gramatiku... Napíšem rýchlo co chcem a nebudem pri každom slove pol hodinu rozmýšľať ci je tam Y alebo I...
že je to velmi nebezpečné si namýšlať že som lepší ako ostatní, a tieto New age myšlienky su celkovo nebezpečné, pretože manipuluju s masami ľudí, snažia sa ich presvedčiť že oni sú tí vyvolení. A dieťa , ktoré je veľa krát odvrhnuté či už rodinou alebo spoločnosťou sa upne na niekoho kto mu bude tvrdiť aha ty si lepší ako ostatní, preto sme si ťa vybrali, preto si tu. Konečne niekam patríš. Slabšia osobnosť tomu proste chce uveriť že je v niečom výnimka , že v niečom vyniká nad všetkými.
ja si pamätám raz že som mal v škôlke problémy s deťmi nechceli sa so mnou hrať a učiteľky si zavolali aj mojich rodičov do škôlky a dohovárali mi potom doma hh viem že to bolo na dlho ... proste problém vraj bol v tom ( pamätám si to skreslene z mojej osoby ale z toho čo mi hovorili išlo o toto ) vraj som s inými deťmi hral nejaké zvláštne psychologické hry a keď sa to učitelkám nepozdávalo tak sa na to pýtali detí a že som im hovoril nejaké zvláštne veci o cestovaní v čase a vesmíre ( vtedy som veľmi rád pozerával aj také dokumenty, bolo ich však málo ) a viem že som vtedy bol velmi smutný a nechcel chodiť do škôlky kvôli tomu lebo mi tie deti nerozumeli a cítil som sa tam ako medzi idiotmi aj som to takto povedal rodičom
bolo to z časti aj tým že môj otec inklinoval vždy viac k faktom a napríklad k sci-fi filmom a vedeckým dokumentom ... dosť skoro ma naučil čítať (ešte v škôlke a aj písať) a dosť skoro ma viedol k hudbe (sám je hudobník) už od škôlky ma učil hrať na klavíry myslím že hlavne preto som sa trošku rychlejšie intelektuálne vyvíjal a zdalo sa mi že deti v mojom veku su hlúpe ...
ak sú definície takých detí také aké tu boli popísané, stotožňujem sa s nimi ... ale neznamená to nič iné len to že je mysel a mozog takého dieťaťa inak nastavená, na vyššiu úroveň alebo stupeň v porovnaní s okolím, o nič iné nejde ...
a ak budem mať niekedy deti, budem ich viesť presne takto isto k týmto veciam ako som bol vedený ja sám ... a pokúsim sa o to ešte lepšie ...
@16 "indigové deti si stoja za svojim postupom a preto sa môžu javiť ako neprispôsobivé, tvrdohlavé, príliš samostatné, neuznávajúce autority, problémové…" to sa mi hodi
ale dufam ze nie som a ani by som nechcela byt, naco by to bolo dobre ? len viac starosti hlupym patri svet !
@rayennn v jednom komente 4 gramatické chyby, hmm.... Ale inak s tebou súhlasím.
Kto chce, nájde sa v tom, podľa mňa, každé dieťa sa aspoň polovicou stotožňuje s tými testami. Chceš byť indigo? Máličko si prispôsobíš každé kritérium a patríš medzi to 1% (alebo neviem, koľko tých detí má byť) spolu s ďalšími 70% ktoré sa chcú líšiť. A nie, ja nie som indigová, to je príliš tuctové ja sa budem líšiť tak, ako sa to páči mne, namiesto aby som sa prispôsobovala nejakým hmlistým opisom indigového dieťaťa. Nehovorím, že neexistujú, ale je malá pravdepodobnosť, že je to niekto z vás. Možno ste len samoľúbi a páči sa vám prezentovať sa ako inteligentná vrstva.
Nezabúdajte, okrem indigových detí sú aj indigový dospelí. Rodili sa vždy, ale od roku 1995 je ich 95 percent indigových, čítal som to niekde, len nedá sa to overiť.
Vivat nový svet.
@veroniatenko si len sociálne vylúčená moja nie si indigová ani to o sebe radšej nehovor lebo si o tebe budú myslieť všetci že si retard. a testy si nerob na internete, buď sú nepresné alebo to je ojeb. choď ku psychológovi a daj si urobiť iq test. aj ja som vedel už v škôlke písať a čítať a beletriu čítam od piatich rokov a tak to je u takmer každého prirodzene inteligentného jedinca. nerob si nádeje, nie si indigová, možno máš len troška inteligentnejšia ako tvoji rovesníci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
ja som len indigo, ale to nevadí, vraj ma nenechá.
čauko.
indigové deti sú silné osobnosti, inteligentné, sčítané, morálne, takí bojovníci sa lepšie zajtrajšky, väčšinou prekvapujú svoje okolie a hlavne rozmýšľajú inak, než väčšina ľudí... našla si sa v tom?
Ide o silne individualistické deti, ktoré ku riešeniu vecí pristupujú intuitívne, od útleho veku veľmi samostatne a veľmi kreatívne. Majú silný emocionálny základ a ich vnímanie je veľmi citlivé.
Častokrát sa stáva, že na určitý problém „ intuitívne vidia“ lepšie riešenie ako ich rodičia, či pedagógovia. A práve tu môže vzniknúť problém, pretože, ak indigové deti dospelí nútia prijať ich zaužívaný a nepružný návod na riešenie – indigové deti si stoja za svojim postupom a preto sa môžu javiť ako neprispôsobivé, tvrdohlavé, príliš samostatné, neuznávajúce autority, problémové…
a dalsie blabla
preco by neexistovali? jednoducho ludia, u ktorych sa stretli iste crty a ini ludia si na to vymysleli pojem..
ale nikdy som nemala potrebu to nejako riesit alebo hladat za tym nieco hlboko spiritualne..
ale nemám také sfarbenie...
nie som indigová.
to je opis indigového dieťaťa? lebo keď to niekto číta tak sa v tom opise nájde väčšina ľudí
Proste odmalička som iná , úplne iná od ostatných ... Viem rozoznať keď je niekto falošný (na začiatku ) už od 2 rokov nejem mäso neviem prečo proste všetci v rodine aj v okolí ho jedia len ja mám pocit že ore mňa nie je ...
Chcem byť právnička , no mám veľký talent na kreslenie a viem aj šiť na mašine .
Už v škôlke v poslednej triede som vedela písať a je toho ešte mnoho veľa .
Chodila som ku poradcovi detí ale bola som tam 2 krát ale sama som mu povedala že to nepotrebujem . Celý čas si pripadám iná , divná , nezapadám do kolektívu ... je to smutné. V škole nemám samé jednotky (aj pár dvojok ) ale sama o sebe si myslím že som dosť inteligentná , chápem matiku aj ostatné predmety ... (doma sa vôbec neučím ) čítam skôr zaujímavosti atď.
Dokážem pochopiť všetko no aj niečo trocha neskôr no keď sa do niečoho pustím tak to dokončím .
Chcem byť úspešná a skúsiť niečo iné ...
Ale aj tak asi indigo nie som ... ale chcela by som byť pretože by to vysvetlilo prečo som iná :/
Ale určite by som sa chcela s niekým indigovím pozhovárať
Už je smiešne, čo si ľudia navymýšľajú, aby sa cítili výnimočne.
a ofc že som inddigová! ja sa do každej rice strčim!
aj s dúhovým podtonom!
ja tomuto nie...
bolo to z časti aj tým že môj otec inklinoval vždy viac k faktom a napríklad k sci-fi filmom a vedeckým dokumentom ... dosť skoro ma naučil čítať (ešte v škôlke a aj písať) a dosť skoro ma viedol k hudbe (sám je hudobník) už od škôlky ma učil hrať na klavíry myslím že hlavne preto som sa trošku rychlejšie intelektuálne vyvíjal a zdalo sa mi že deti v mojom veku su hlúpe ...
ak sú definície takých detí také aké tu boli popísané, stotožňujem sa s nimi ... ale neznamená to nič iné len to že je mysel a mozog takého dieťaťa inak nastavená, na vyššiu úroveň alebo stupeň v porovnaní s okolím, o nič iné nejde ...
a ak budem mať niekedy deti, budem ich viesť presne takto isto k týmto veciam ako som bol vedený ja sám ... a pokúsim sa o to ešte lepšie ...
» www.martinus.sk/?uItem=52358...
ale dufam ze nie som a ani by som nechcela byt, naco by to bolo dobre ? len viac starosti hlupym patri svet !
Kto chce, nájde sa v tom, podľa mňa, každé dieťa sa aspoň polovicou stotožňuje s tými testami. Chceš byť indigo? Máličko si prispôsobíš každé kritérium a patríš medzi to 1% (alebo neviem, koľko tých detí má byť) spolu s ďalšími 70% ktoré sa chcú líšiť. A nie, ja nie som indigová, to je príliš tuctové ja sa budem líšiť tak, ako sa to páči mne, namiesto aby som sa prispôsobovala nejakým hmlistým opisom indigového dieťaťa. Nehovorím, že neexistujú, ale je malá pravdepodobnosť, že je to niekto z vás. Možno ste len samoľúbi a páči sa vám prezentovať sa ako inteligentná vrstva.
Vivat nový svet.