Caute, vedeli by ste mi poradit nejake fajnove industrial-metalove skupiny??? Celkom sa mi ten zaner paci, a neviem najst nic dobre okrem Deathstars... Fest diky...
ramstein ide aj do industrialu ale je to až moc komerčne na môj vkus, skus aj Velvet Acid Christ da sa na to aj dobre rozbiť a aj Flesh Field je v pohode ale tiež neje metal
hey ludia...a take kapely ze KoRn - to ma dost daleko od industrialu...( stali pri zaciatkoch numetalu ) a taktiez Children of bodom...( melodicky death metal...zevraj)!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
co ja viem napr aj Children of Bodom ...
ale sak co tak kuknut na VampireFreaks.com
Ministry, Fear Factory, Korn...
KORN NIEJE INDUSTRIAL! je to len hnusny nu metal !
Nine Inch Nails je skvor industrial Rock!
ja viem tak akurat o DeathStars ale tu sa zo mnou jeden hadal že to nieje metal ale oni k tomu maju najbližšie
ani children of bodom nieje ani z daleka industrial to je power metal
akoze sami neznalci sa našli !
je tam toho až dosť ale neriad sa tym ako su tam nie skupiny zaradene len hladaj...
poznam tiez len deathstars...skoda....
hey ludia...a take kapely ze KoRn - to ma dost daleko od industrialu...( stali pri zaciatkoch numetalu ) a taktiez Children of bodom...( melodicky death metal...zevraj)!!!!
Skus L'ame Immortelle(aj ked je to skor goth)
Oomph!
Snovonne
Birthday massacre...
...no ten Velvet Acid Christ skus...aj Margin Of Error,Blue Stahli a teraz napr pocuvam slovenskych Kifoth