oni snáď nikdy neskončia ale nevadí. taký koncertík raz za rok nie je určite nič hrozné. Majú kopec fanúšikov, a mohli by prísť napr aj na hodokvas alebo pohodu cez leto :o) určite by pritiahli dosť ludí...
aj ja som bol na ich koncerte na mlyyyynoch aa aj do prahy pojdem..ale bohuzial tam to uz neni zadarmo, a listok stoji 350sk/€11.62 a na mieste 350ceskych/455sk/€15.10...
"Skupina Inekafe, ktorá ukončila činnosť vo februári 2006"
"Jej poslednou aktivitou bude už dlho avízované vydanie spomienkového výberového 2CD Best of Inekafe, ktoré výjde presne 09.09.2009. Po nej sa nepredpokladá už žiadna ďalšia čínnosť skupiny."
Hm, no hlavne, že vydajú to CD, bez ktorého by určite hudobný svet neprežil a prinesú doňho neskutočne nový, kreatívny závan, nakoľko to bude výberovka starých songov, super ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
"Jej poslednou aktivitou bude už dlho avízované vydanie spomienkového výberového 2CD Best of Inekafe, ktoré výjde presne 09.09.2009. Po nej sa nepredpokladá už žiadna ďalšia čínnosť skupiny."
Hm, no hlavne, že vydajú to CD, bez ktorého by určite hudobný svet neprežil a prinesú doňho neskutočne nový, kreatívny závan, nakoľko to bude výberovka starých songov, super ...
Tak lutujem tu Blavu, ale mozno este raz bude posledny koncert
Ja som na mlynoch bol a musím sa nejako dostať aj do prahy
mne ten mail tez prisiel, fakt strasne dlhy...sprava ma potesila, lenze je to praha, cize nic moc pre mna..apson sa ini zabavia
a straaaaasne sa tesim na tu best ofku aj koli novym songom co tam maju byt...a ich navratu davam tak 10%...