Na zaklade niekolko tisicov mailov od fanusikov, Inekafe odohra 22.5.2008 v Mlynskej doline v Bratislave svoj exkluzivny koncert, jediny od ukoncenia cinnosti kapely vo februari 2006. Konc
teraz sa rozhodnut kto je z nich vacsie decko a ja by som sa aj rada chystala lebo ine kafe som kedysi uplne milovala ale bohuzial vtedy nie som na slovensku
Ach skoda ze to je pred maturami, nechce sa mi 2x najebavat na koncerte ale inak by som bol este radsej keby sa daju znova dokopy, aj ked na konci to uz stalo za hovno (moc kopirovali blink..)
bolo to mojim detskym snom ich vidiet..a teraz mam moznost..ale stve ma to ze nemozem jednak trochu daleko..a po druhe je to v stvrtok..a po tretie na moje meniny..a to ma sere na tom este viac..a keby viem ako sa tam dostanem este..
ale na druhej strane pre všetkých fanúškov musí byť radosťou už len to že vôbec vystúpia bez ohľadu na to kde hrajú len to že po tak dlhom čase opäť budú hrať ma napĺňa šťastím INE KAFE je ta najlepšia skupina aká u nás kedy bola a počúvam ich aj dnes sú proste super INE KAFE 4ever!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Nedavno sme hovorili ake by bolo uzasne ist na ich koncert, aaaaaaaaaaach
aka som bola mala..omg
4.a neni jedno ci tu bude o jednu kktinu menej alebo viac??!
prosim, neries tu somariny a ked nemas co napisat ku ine kafe, tak sem ani nepis...
Mnoo coo nikdo sa nechystaaa?!
Mne ich hudba celkom sedi. Aspon tie stare albumy. Asi maju a nove ale tie mi nic nehovoria.
a to prečo sa vlastne rozpadli??
a idete tam niekto?
no co mozem dalej snivat..ze ich raz uvidim..
dpc len skoda, ze v ten den vecer robim...hned by som siel....si ich ešte pamatam keď v 2002 boli v šamoríne
ale na druhej strane pre všetkých fanúškov musí byť radosťou už len to že vôbec vystúpia bez ohľadu na to kde hrajú len to že po tak dlhom čase opäť budú hrať ma napĺňa šťastím INE KAFE je ta najlepšia skupina aká u nás kedy bola a počúvam ich aj dnes sú proste super INE KAFE 4ever!!!