Tak cooooo?! Kto ide? Ja uz sa neviem dockat kedy sa vysypeme z domu a pofrciiiiiiiiime si zapogovat a zaspievat s jednou z najlepsich punkovych skupin na Slovensku....
nepovedal by som ze su punk prve dema a prve albumy tak zneli ale teraz by som to navzal skor rock aj ked poslendy zneje dost tvrdo. Ved samotny Inekafe povedali ze niesu punkova kapela.
Ine Kafe bol kedysi NEOpunk vypocujte si to logicky ludia... teraz su originalstyle.. pametam si desat rokov dozadu ako som v skole prirode skakal na pesnicku Wé wé wéééé najdes tam putiiina alebo ine kafe... ach tobola vtedy vec
Ludia....mne je to v podstate aj jedno co to je! Neskatulkujem ich ale proste tam citim ten punk...a je mi jedno ci hraju pop-rock, original style, pop-punk, neopunk alebo lumen Mam v P-cku hlavne ze som ich vcera zazil a bolo to genialne...skutocne vydareny koncert na ktory nikdy nezabudnem! INE KAFE RULEZ FOREVER! Skvelu show spravili! Neskutocne super som si uzil ten vecer...Diky chalani
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
TERAS ZE ICH KAZDY POZNA NIESU PUNK
TO CO ZA BLBOST KED HRAJU TAK HRAJU
NEEEEEEEEEEEEE
Keď som bola malá (menšia počúvala som ich. Bola som fakt popredu
kde hrajú čo zle vidím či čo? či to len z pásky budu púšťať?