Čaute .... prosím tí, ktorí počúvate iné kafe .... mohli by ste mi sem napísať aspoň 10 pesničiek ktoré sa vám odnich najviac páčia ? ... všetky su super ale zaujíma ma ktoré su take naj podľa vás .... prosím prosím prosím ... dik dopredu
Ráno, Pomôžte mi somnou (unplugged), Spomienky na budúcnosť, Čumil, Veľkou palicou 2, Veľkou palicou 3, Úspešne zapojení, Sám proti všetkým, Deja vu, Keby prachy z neba padali
leto na ukrajine,srac,hrdinovia v papuciach,vitaj,svaty pokoj,velkou palicou 3,mesto ,rano,dakujeme vam,skareda baba,uspesne zapojeny....najhorsi album je podla mna pribeh okrem zopar pesniciek je to
Spomienky na budúcnosť, Obkreslený na chodník, Je tu niekto, Ráno, Úspešne zapojený, Dobrá rada, Keby prachy z neba padali, Deja vu, Čumil, 30. február,
@6@exonr cely ich navrat je obrovsky trapas =D a tie pokusy o spev z Vratkovej strany..unplugged tvarenie sa na strasnych umelcov.. smiech smiech smiech =D
Vitaj, Obkreslený na chodník, Peter, Kašovité jedlá, 90%, Závisť, Pomôžte mi so mnou, 30. február, Telefónne číslo, Mám pocit...mala som chuť napísať aj Zvuky lásky, ale premohla som sa
Biely Hotel, Opäť Na Streche, Ružová Záhrada, Leto Na Ukrajine, Ďakujeme Vám, Spomienky Na Budúcnosť, Posledná Záchrana, Veľkou Palicou 2, Úspešne Zapojení, Ráno... To je len prvých 10 čo ma napadlo, ale ešte kopec iných majú veľmi dobrých
@nataly005@adiwa nic v zlom ale vsetky tie unplugget pesnicky a skoro cely album pribeh je akurat tak pre male dievcata ktore sa hraju na punkerky
@kolini tak stym tvarenim sa na umelca suhlasim ale stale je to podla mna spolu zo zonou A najlepsia Sk kapela a stale to dokazu na koncertoch pekne roztocit vcera som bol na koncerte a nemalo to chybu..
@exonr nič v zlom ale podla čoho usudzuješ že "male dievčatá hrajuce sa na punkerky"...trošku sa spamataj, nie sme jedine komu sa tie unplugged verzie (mne vlastne jedna) páčia, takže klud
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Mojich najlepších 15 rokov (unplugged)
Je tu niekto (unplugged)
čas beží (unplugged)
Obkreslený na chodník
Deja vú
Ráno (Obe verzie)
úspešne zapojený
Plán
Asi tieto najviac, na tie som si spomenula
@patofbc ano je to rozdiel, kukni si to na YT
To sú tie "Spomalené verzie"
Napr:
SVATY POKOJ
AKO SA MAS?
MAM POCIT
KTO NA TO PRIDE?
DAKUJEME VAM
BIELY HOTEL
PLAN
KASOVITE JEDLA
090X
VELKOU PALICOU
ZAVIST
USPESNE ZAPOJENI
to je 13...
Zabudla som na: Prečo je to tak !
Mojich najlepších 15 rockov
Spomienky na budúcnosť
Veľkou palicou
Čumil
Dobrá rada
Ďakujeme vám
90%
Mýtna
Je tu niekto?
vlastne všetky ja si naozaj neviem vybrať ale Pomôžte mi so mnou a Mojich najlepších 15 rockov sú moje obľúbené
Ved sú úžasné!
áno!
Mojich najlepších 15 rokov
Telfónne číslo
Záverečná
neviem, každá ktorá mi príde na jazyk sa mi od nich páči, tuším nemajú žiadnu, tkorý by som považovala za horšiu, či lepšiu
ale také naj naj:
Deja vú
Hra na diaľku
Záverečná
Ráno
30.február
Petra
Pomôžte mi so mnou
Veľkou palicou III.
Biely hotel
Mojich najlepších 15 rockov
a všetky asi
@kolini tak stym tvarenim sa na umelca suhlasim ale stale je to podla mna spolu zo zonou A najlepsia Sk kapela a stale to dokazu na koncertoch pekne roztocit vcera som bol na koncerte a nemalo to chybu..
Mojich najlepších 15 rokov
Úspešne zapojení
Ďakujeme vám
Záverečná
30.február
Spomienky na budúcnosť
Pomôžte mi so mnou (unplugged)
Biely Hotel
Telefonne číslo