btw kedže ja chodím do žiliny musím spomenúť aj tú.. myslím si že je to tiež dobrá škola a sú tam aj ludia o prišli z brna alebo ba a nik sa nesťažoval nejak extra
zalezi od skol, top by mohlo byt teoreticky VÚT v Brne, ale inak je to fakt skoro podobne ...
a nie skusenosti nepochytis na skole, ale rozvitie myslenia, rozhlad a podklad pre osvojovanie tehnologii a nejaku certifikaciu (diplom) o tom, ze sa vies nieco naucit, sustredit a vcelku rozmyslat
@majky538 na MUNI na informatike mam dobreho kamarata, momentalne je 4.r., ja som 3.r. na FEI STU ... viem to porovnat a je to overall skoro rovnake, v jednom je lepsie to, v druhom druhe ...
napr. MUNI ma o kus lepsiu vybavu, ale na pochopenie IT nepotrebujes hi-tech zariadenia,
a napr. FIIT ci FEI ma tazsie nastavene podmienky studia, co by ta malo donutit kvalitnejsiemu uceniu, co ale zas nemusi byt urodne ako by malo ...
proste pre a proti, teda co sa tyka IT by som MUNI dal o par priecok vyssie pre "prostredie" (technika, ais, "modernejsie" )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a nie skusenosti nepochytis na skole, ale rozvitie myslenia, rozhlad a podklad pre osvojovanie tehnologii a nejaku certifikaciu (diplom) o tom, ze sa vies nieco naucit, sustredit a vcelku rozmyslat
... Brno Vs Blava ~ cca to iste, ale kvoli studenskemu zivotu by som bral Bnro, take studentske mestecko
napr. MUNI ma o kus lepsiu vybavu, ale na pochopenie IT nepotrebujes hi-tech zariadenia,
a napr. FIIT ci FEI ma tazsie nastavene podmienky studia, co by ta malo donutit kvalitnejsiemu uceniu, co ale zas nemusi byt urodne ako by malo ...
proste pre a proti, teda co sa tyka IT by som MUNI dal o par priecok vyssie pre "prostredie" (technika, ais, "modernejsie" )