Ahojte! Chcem sa opýtať, hlavne tých, ktorí študujú informatiku na vysokej škole, že či by som to zvládol aj ja. Som na gymnáziu a známky mám väčšinou 2-3 aj z matematiky. Ako vám išla matematika na strednej? A odchádzajú preč z toho odboru?
Bratranko nemal na SŠ matiku a je v druhom ročníku na IT. Keď sa budeš pravidelne učiť, nevidím dôvod aby si to nemal dať. Len si musíš vybrať, buď sa budeš učiť alebo piť. Ale keď chodíš na gymnázium, tak by si mal niečo vedieť.
Skor ide o to či ta to bavi programovat, ja som sa učil dobre na strednej, šiel som na informu na vyšku ale som sam skončil lebo ma to nebavilo a teraz študujem ekonomicky odbor
Ja som mal na gymnáziu dosť veľa matiky, ale za to programovanie mi veľmi nešlo ... ani ma nebavilo ... A šiel som na informatiku na výšku, s matikou som nemal problém, ale viem ža takí učňovkári mali obrovské problémy s matikou :/ A programovanie ma začalo baviť, ak máš myslenie na to tak určite neoľutuješ
@pavolfrtar kasli na znamky ak ta to bavi tak to urcite das, staci sa snazit a makat ja som mala horsie znamky nez ty, ale odkedy do toho pozeram zmenilo sa ti a idem na dost tazky odbor drzim palce....a vobec sa nezaoberaj tym ci to das...keby neskusis tak budes lutovat
@pavolfrtar a ak mas pocit ze ta nevezmu tak si skus napisat scio, napises nad 75 tusim a na stu by ta mali vziat....ak nenapises tak skusis napisat znova dokym nemas tolko kolko treba
Ak by ťa to nemalo baviť tak neodporúčam ísť študovať, ako je to teraz, že študujú ľudia, ktorých to baví a tí čo vidia neskôr plat ale nezaujíma ich to. Ja som si k matike vybudoval trochu antipatiu, nebavilo ma to, chýbali mi základy potom sa ťažšie niečo učilo, na sš to lepšie ako 3 nebolo a počas bc. som 2 matiky opakoval, záleží dosť aj od učiteľov a podobne ale extra by som sa nebál toho, dá sa to dať, skôr by som povedal, že vždy sa ide o nejakých základov témy akurát za celý semester je toho pomerne veľa, treba si vybrať čo sa vlastne naučiť, prípadne doučovanie a ide to Sú aj ťažšie predmety ako len matematika... choď niekde, kde budeš mať v triede viac báb
@majky538 mňa to baví, aj matika aj programovanie, len na matiku nemám bunky, to znamená, že nie som ten typ človeka čo keď pozrie na príklad, tak hneď vie..a toho sa obávam na vysokej škole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov