Nazdar, zaujima ma kto mate skusenosti s aplikovanou informatikou na UMB alebo aj inde, ide mi o to ci je tam vela matiky (a aka obtiaznost) pretoze sice sa vyznam do pocitacov ale matiku moc nemusim... dakujem
matematiku máš v prvom ročníku v zimnom aj letnom semestri - matematická analýza (funkcie, derivácie, limity, integrály, matice....) - nie je to ťažké, profka je okej
a taktiež Diskrétna matika (skús niečo pozrieť na nete) no toto nie je ťažké ale učí to zaujímavý profesor - však zistíš..
a ptom myslím že matika tam už nie je..ale to čo si sa naučil na matem. analýze využiješ v iných predmetoch na tej škole (aspoň čo som počula)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
a taktiež Diskrétna matika (skús niečo pozrieť na nete) no toto nie je ťažké ale učí to zaujímavý profesor - však zistíš..
a ptom myslím že matika tam už nie je..ale to čo si sa naučil na matem. analýze využiješ v iných predmetoch na tej škole (aspoň čo som počula)