@kosh - chýba mi možnosť "počul som slovo Infovek, ale som si istý že sa o moje vzdelávanie vrámci školy nepričinil vôbec, netuším čo je tá planéta vedomosti a pokiaľ je to nejaká stránka alebo program tak je mi z toho názvu na smiech, internet máme doma lebo otec bol hračičkár takže akonáhle ceny modemov & dial-upov niekedy v roku 2002 klesli na relatívne prijateľnú cenu, tak už jeden zohnal, a myslím že internet sám osebe (nie nejaký infovek alebo čo) sa o moje vzdelanie postaral lepšie ako minimálne polovica povinnej a nepovinnej školskej dochádzky ktorú som mal)"
...takže som hlasoval za "súhlasím s myšlienkami Martina Mojžiša" aj keď neviem presne ktoré myslíš, lebo je to inteligentný a sympatický človek, od ktorého som nikdy nepočul nejaký neinteligentný názor, alebo nejaký s ktorým by som nesúhlasil
Hmm , ak uz v tomto narode nevedia slusne a logicky diskutovat ani ucitelia , tak spejeme k zahube , odporucam pozriet koniec videa , kde je diskusia a bude vam na grc , takto sme sa nespravali na hodine ani my "debilni a drzi" studenti
infovek sa zaviedol na moju bývalú ZŠ dva roky potom, čo som šiel na SŠ, takže neviem presne, ako to malo pomôcť vo výučbe.
Planétu vedomostí som prvýkrát (a zatiaľ aj posledný) videl v tejto Mojžišovej prednáške asi pred 3 dňami (záznam z tej konferencie je aj na youtube).
Každopádne, planéta vedomostí mi oproti Mojžišovej "lekcii" nudná.
Každopádne, Mojžišove argumenty proti kúpe planéty vedomostí na všetky školy majú niečo do seba, ostatne ako všetky jeho argumenty.
A vrcholne nemám rád didaktikov, ktorý drístajú do práce učiteľov a zvlášť tak dobrých, akým je Mojžiš...chodil som k nemu na TEMPO a len málo predmetov ma tak bavilo...a nevadí, že som z toho nespravil skúšku
Na základke som o žiadnom projekte Infovek nepočul. Iné to bolo na strednej, kde už áno, ale nič viac ako to, že sme dostali pc a učitelia dostali notebooky.
A teraz k tomu videu. Úplne súhlasim s názorom pána Mojžiša. Neviem prečo by malo ministerstvo dať zarobiť niekomu 6000€ za jednu lekciu, k tomu nekvalitnú a ešte aj stiahnutú z anglického free projektu...
Diskusia bola katastrofálna, ale bolo vidieť, že boli povyberaní ľudia, ktorí sú autormi a nie sú ochotní vypočuť ani jeden jediný názor bez toho, aby zasypali hŕbou invektívou na adresu človeka, ktorý má iný názor ako oni. Namiesto toho, sa znížili k tomu, aby ho obvinili z kradnutia obrázkov v domnení, že pán Mojžíš je sprostý a nepozná zákon, alebo možno, čo je ešte pravdopodobnejšie, ho dobre nepoznali oni a nevedeli si rady s tým, že im niekto nadáva na ich projekt.
Bolo tam plno bludov, od vyššie spomínaného obvinenia copyright-u až po výkvety o dĺžke vyvíjania lekcie. (čo sa mi zdalo pritiahnuté za vlasy)
A všetko to završil komentár pojašenej a netolerantnej pani Brestenskej, že keby nebolo projektu Infovek, tak by dnešné deti ani o niečom takom ako je Internet nevedeli.
No vravím, ak sa chcete zasmiat, pozrite si obidvé videá z konferencie.
A ešte posledné... Dúfam, učitelia, ktorí tam boli netvoria reprezentatívnu vzorku pedagógov Slovenska, lebo potom sme na tom naozaj biedne.
Myslím, že dámy vo videu urobili dobrú reklamu svojim kolegom na celom Slovensku a asi im za to veľmi pekne poďakujú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
» t3.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
Planétu vedomostí som prvýkrát (a zatiaľ aj posledný) videl v tejto Mojžišovej prednáške asi pred 3 dňami (záznam z tej konferencie je aj na youtube).
Každopádne, planéta vedomostí mi oproti Mojžišovej "lekcii" nudná.
Každopádne, Mojžišove argumenty proti kúpe planéty vedomostí na všetky školy majú niečo do seba, ostatne ako všetky jeho argumenty.
A vrcholne nemám rád didaktikov, ktorý drístajú do práce učiteľov a zvlášť tak dobrých, akým je Mojžiš...chodil som k nemu na TEMPO a len málo predmetov ma tak bavilo...a nevadí, že som z toho nespravil skúšku
A teraz k tomu videu. Úplne súhlasim s názorom pána Mojžiša. Neviem prečo by malo ministerstvo dať zarobiť niekomu 6000€ za jednu lekciu, k tomu nekvalitnú a ešte aj stiahnutú z anglického free projektu...
Diskusia bola katastrofálna, ale bolo vidieť, že boli povyberaní ľudia, ktorí sú autormi a nie sú ochotní vypočuť ani jeden jediný názor bez toho, aby zasypali hŕbou invektívou na adresu človeka, ktorý má iný názor ako oni. Namiesto toho, sa znížili k tomu, aby ho obvinili z kradnutia obrázkov v domnení, že pán Mojžíš je sprostý a nepozná zákon, alebo možno, čo je ešte pravdopodobnejšie, ho dobre nepoznali oni a nevedeli si rady s tým, že im niekto nadáva na ich projekt.
Bolo tam plno bludov, od vyššie spomínaného obvinenia copyright-u až po výkvety o dĺžke vyvíjania lekcie. (čo sa mi zdalo pritiahnuté za vlasy)
A všetko to završil komentár pojašenej a netolerantnej pani Brestenskej, že keby nebolo projektu Infovek, tak by dnešné deti ani o niečom takom ako je Internet nevedeli.
No vravím, ak sa chcete zasmiat, pozrite si obidvé videá z konferencie.
A ešte posledné... Dúfam, učitelia, ktorí tam boli netvoria reprezentatívnu vzorku pedagógov Slovenska, lebo potom sme na tom naozaj biedne.
Myslím, že dámy vo videu urobili dobrú reklamu svojim kolegom na celom Slovensku a asi im za to veľmi pekne poďakujú.