samozrejme aj spolu s crossfit a podobnymi hlupymi metodami na cvicenie... rychly rast ale telo trpi! potom sa ludia cuduju ze preto ich boli cele telo, kosti, klby.
da sa cvicit presne tak isto, len poriadne a zodpovedne a nie "halabala" ako prikazdom tako cviceni.
Instanity je jedna z najvacsich sraciek v posilovacom businesse.
@2 crossfit je jedna z najfukcnejsich metod cvicenia ktora je naopak vyborna na rozvoj sily, explosivnosti a vytrvalosti/conditioning + pomaha spravnemu drzaniu tela a spevnuje klby a kosti.
"Ženské tělo je plně uzpůsobeno k tomu, aby dělalo těžké silové cviky a kupodivu například hůře je uzpůsobeno k tomu, aby běhalo – protože širší pánev staví kolena do nevýhodnějšího úhlu, která se při běhu vlamují dovnitř. Umíte si asi snadno představit, co to po tisících dopadů a páčení asi dělá s měkkou chrupavkou. Bezpečně běhat tedy může jen menšina žen s úzkou pánví. Ostatní by s ohledem na své zdraví měly raději jen chodit nebo jezdit na kole."
kolená ma príšerne bolievali pri behaní, ale vždy len na začiatkoch, doma som si ich vždy riadne natrela nejakou konopnou alebo akou masťou, aj členky, aby to tak nebolelo.
@lenuska175 vidíte baby, to je presne to o čom hovorí skúsený ortopéd... dočasné riešenie tlmenia bolesti nič nerieši... chrupavečka sa veselo ničí ďalej. bohužiaľ je to tak.. píšem to v dobrom ....
skús radšej toto : 15-20 minut kardio a potom si nájdi cviky na každu časť tela ruky, chrbát, brucho, zadok, vnútorné stehná atď na nete ich máš kopu nájdi si také aké ti vyhovujú a cvič 3 serie tak po 25 opakovaní. Na konci ešte 10 minút kardia 3krát tyždenne.
prejdi na T25 kratší workout a máš tam človeka (tanya uplne škodoradostne to je kt. ukazuje ako sa to dá prispôsobene cvičiť bez skákačiek a srandy, ak majú ludia problemy s kĺbami
proste máš premáhané kĺby... treba dať oddych... alebo, ak máš troška suchšie kĺby jako ja, tak vitamíny na klby, ale tie stoja cez 30e
a octanová masť a alpa na všetko! všetky športové zranenia, okrem rozbitých kolien tak riešim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
da sa cvicit presne tak isto, len poriadne a zodpovedne a nie "halabala" ako prikazdom tako cviceni.
@2 crossfit je jedna z najfukcnejsich metod cvicenia ktora je naopak vyborna na rozvoj sily, explosivnosti a vytrvalosti/conditioning + pomaha spravnemu drzaniu tela a spevnuje klby a kosti.
A k téme ,Keď si chcel skúsiť tak insanity neskúšaj , pokiaľ niesi v kondícii , sile a pevnosti tela , šliach už na istej úrovni.
"Ženské tělo je plně uzpůsobeno k tomu, aby dělalo těžké silové cviky a kupodivu například hůře je uzpůsobeno k tomu, aby běhalo – protože širší pánev staví kolena do nevýhodnějšího úhlu, která se při běhu vlamují dovnitř. Umíte si asi snadno představit, co to po tisících dopadů a páčení asi dělá s měkkou chrupavkou. Bezpečně běhat tedy může jen menšina žen s úzkou pánví. Ostatní by s ohledem na své zdraví měly raději jen chodit nebo jezdit na kole."
ále nech vám nejebe! budem robiť to, čo chcem. keď ma to nebolí a robí mi beh radosť tak prečo nebehať len kvôli nejakému kokotnému článku z netu
v 40ctke to budú strašné problémy s kĺbami
skús radšej toto : 15-20 minut kardio a potom si nájdi cviky na každu časť tela ruky, chrbát, brucho, zadok, vnútorné stehná atď na nete ich máš kopu nájdi si také aké ti vyhovujú a cvič 3 serie tak po 25 opakovaní. Na konci ešte 10 minút kardia 3krát tyždenne.
proste máš premáhané kĺby... treba dať oddych... alebo, ak máš troška suchšie kĺby jako ja, tak vitamíny na klby, ale tie stoja cez 30e
a octanová masť a alpa na všetko! všetky športové zranenia, okrem rozbitých kolien tak riešim
takže.. mám sedieť doma? riešiť to s doktorom, alebo?