Tak človek chce spať, ale nemôže. Chce si s niekým písať. Ale nikto nie je on-line. Fakt! O štvrtej ráno vraj nikto okrem mňa na BIRDZi nie je prihlásený! Je to normálne? Ani na ICQ niekto nie je... Veď to je zú
Desiree: Keď som si prvýkrát prečítal názov tejto diskusie, skoro ma trafil šľak... Už som sa začal pripravovať na útok... Veď ako by som ťa mohol naštvať o štvrtej ráno, keď som vtedy akurát ležal vo vani a čítal hrubú žltú knihu? Poriadne mi to zdvihlo adrenalín... Ale našťastie mi potom došlo, že si tým nemyslela mňa...
Možno by som tu o tej štvrtej ráno ešte tiež bola, nebyť toho, že ma dobehla moja totálna nevyspatosť, takže som išla spať skôr
Ale inak ňou netrpím... idem spať keď som už unavená tak, že mi hlava padá na klávesnicu (zvyčajne okolo tej štvrtej ráno ) a nie je možné aby som potom nezaspala (Potom trpím až ráno keď musím vstávať... najmä keď musím vstávať skoro, kvôli škole )
Insomnya: Možno by som aj bola, nebyť faktu, že okolo tej pol šiestej rodičia vstávali a keby ma tu našli sedieť, tak už nie som Galinka ale mŕtva Galinka Vo chvíli keď som si v izbe zhasla som ich už počula rozprávať sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Odpoveď na otázku: Áno, trpím
Ale inak ňou netrpím... idem spať keď som už unavená tak, že mi hlava padá na klávesnicu (zvyčajne okolo tej štvrtej ráno ) a nie je možné aby som potom nezaspala (Potom trpím až ráno keď musím vstávať... najmä keď musím vstávať skoro, kvôli škole )
Áno! Super! Presne to som chcela... Preto som to tak napísala... Sorry... Haluzz...