vie niekto ako by sa dala poslať do základnej školy inšpekcia? moje dieťa chodí domov stále so všami, choré a usoplené. vylieči sa s jednej choroby dostane druhú, odstránim vši a na druhý deň dostane znova vši a ja už na toto skrátka nemám nervy. ak by st
@veronabeckova v tomto state? a hladate pomoc? jedina moznost je pomoct si sam a to prelozit dieta do inej skoly, skuste si najprv najst skolu ktore by vam vyhovovala a potom zacnite jednat o prelozeni. myslim ze to je asi najlepsie riesenie. aj ked na druhu stranu ked to dieta ma dochadzat, ale tak myslim ze je to lepsie ako tento stav aky mate teraz.
Treba sa obrátiť na inšpekčné centrum Štátnej školskej inšpekcie (podľa kraja), popísať im celú situáciu, že je tam zima, nedodržujú sa hygienické podmienky atď. Tí im môžu dať pokutu, prípadne uložiť povinnosť odstrániť zistené nedostatky.
Možno sa obrátiť aj so sťažnosťou na regionálny úrad verejného zdravotníctva, ten tiež môže zistiť prípadné nedostatky a vyvodiť z toho dôsledky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
je to vec skoly..skuste prelozitdieta do inej skoly,tie choroby mozu mat z toho,ze musia stale vetrat ten smrad od tych potkanov..
Možno sa obrátiť aj so sťažnosťou na regionálny úrad verejného zdravotníctva, ten tiež môže zistiť prípadné nedostatky a vyvodiť z toho dôsledky.