zasi sa na nejake opustene miesto idealne k nejakej rieke a rozmyslaj vzdy tam chytam poeticke samovrazedne myslienky ale daju sa krasne rozvit good luck
no ak si písal o veciach, ktoré súviseli s tvojím dievčaťom a ak sú už vyriešené...nuž tak to budeš mať riadne ťažké... hocikto kto píše či už profík alebo amatér (síce väčšinou hlavne amatéri sa tohto držia) ti povie, že najlepšie veci sa dajú napísať keď má človek nejaké problémy...a hlavne citového charakteru a tak pod. takže neviem...buď si vyrobíš ďalší takýto problém, ale to ťa tá tvoja asi už zabije alebo neviem
možno by ti pomohla nejaká inšpiratívna hudba alebo skús ísť niekam do prírody, vypustiť z hlavy stresy bežného života a premýšľať... veľa šťastia s nadobúdaním múzy
áno, tá absencia prírody a okolitého sveta mi teda skutočne chýba no thx, uvidíme, čo sa s tým bdue dať robiť, bo aj holka píše, ale ona to berie, ako sen na rodzdeil odo mňa. Ja len ako ventiláciu pocitov
ja viem, že na to nemám nadanie, ani sa tomu nechcem v budúcnosti venovať, ale potrebujem to k životu, nepomôžem si... keď tak nad tým rozmýšľam, načo mám písať, keď na to nemám potenciál, v tom prípade by som s tým mal asi prestať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov