Ahojte. Robili ste si niekto základný kurz inštruktora lyžovania? Je to veľmi náročné? Treba vedieť perfektne lyžovať či to človek zvládne aj keď je v lyžovaní nie je práve najlepší, skôr taký priemer?
jasne ze nie, pokial nevies lyzovat, tak ako to mozes ucit?, ako by si ukazala spravnu ukazku na svahu? U nas na zjazdovom lyzovani II. moze byt instruktorom iba ten, ktory dostane z predmetu A.
@monos RObila som cez sapul minulý rok, bol s nami v skupine chalan, ktorý stál po 15 rokoch na lyžiach a spravil to... Nie je to až tak náročné ale jednoduché to vôbec nie je... Ak chceš, napíš mi ts
neviem si predstaviť priemerného inštruktora ale čítala som že sa tam hlavne vyžaduje aby si sa vedela ukážkovo "šmýkať" (skrátka neísť po hranách inak to povedať neviem) a ešte nebolo by zlé ovládať 2 jazyky . teda stačí 1 ale keď vieš 2 tak si na tom lepšie .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a rovnako ako u nich, je to skoro všade