neviete ako sa nejak lepsie da ostranit z pesnicky spev/hlas?da sa to vobec ?
lebo stiahol som si asi 2 programi , isiel som presne podla postupu a vzdy to bolo na nic.....but tam bolo este stale pocut spev alebo to trosku poskodilu tu hudbu
pred pár dňami tu bola úplne rovnaká téma... Pokiaľ je hlas súčasťou zvuk. stopy, nikdy ho neoddelíš úplne alebo len za cenu veľmi zníženej kvality výslednej nahrávky. Na to aby si ho mohol úplne odstrániť, by musel byť v nahrávke ako samostatná stopa
@elkiller - to je práve problém, že to nezistíš pokiaľ máš nahrávku v bežných formátoch (mp3, ogg, wav a pod.), sú to výsledné zvuk. formáty - teda jedna stopa. Musel by si sa dostať k pôv. zdrojom - teda k hud. stope a hlas. stope a to sa ti asi nepodarí Dá sa pohrať s jednotlivými kanálmi, ale výsledok.....
ja pouzivam audacity, len tam je problem ze pocut sem tam daco, pretoze tazko povedat v ktorom kanali nahravali spev ak je to stereo teda.
Videl som tu aj karaoke 5, to je celkom fajn ak si chces zaspievat a potom este by som odporucil vyhladat si bud google alebo youtube backing track a nazov piesne mozno najde, ja som si takto nasiel metallicu fade to black a este aj bez sola tak som si aj zahral aj zaspieva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@elkiller - to je práve problém, že to nezistíš pokiaľ máš nahrávku v bežných formátoch (mp3, ogg, wav a pod.), sú to výsledné zvuk. formáty - teda jedna stopa. Musel by si sa dostať k pôv. zdrojom - teda k hud. stope a hlas. stope a to sa ti asi nepodarí Dá sa pohrať s jednotlivými kanálmi, ale výsledok.....
Videl som tu aj karaoke 5, to je celkom fajn ak si chces zaspievat a potom este by som odporucil vyhladat si bud google alebo youtube backing track a nazov piesne mozno najde, ja som si takto nasiel metallicu fade to black a este aj bez sola tak som si aj zahral aj zaspieva