ja som na takéto komentáre dosť citlivá a to sa ma to ani netýka...
ale niekedy fakt hlúposť otázky vyplýva z toho, že dotyčný/dotyčná sa hnal/a do niečoho (napríklad vzťahového), keď na to nemá "vek" (= nie je ani vyspelý/á a na spôsobe položenia otázky to hrozne vidno, ale hlavne, že sa potreboval/a hrať na dospelého/dospelú). vtedy nemám problém jeho/ju sundať, ale snažím sa to urobiť nejakým diplomaticko-argumentačným spôsobom, mojim cielom je, aby si ten človek pre prečítaní komentáru uvedomil (ak je ochotný a schopný) niečo, na čo sa doteraz nepozrel. ale zabavím sa na tom aj ja, priznávam
a neviem sa asi dosť dobre ohodnotiť, ale myslím, že približne rovnako reagujem na nevyspelú otázku, keď ju napíše 13 ročný človek a 18 ročný človek.
dajak nesleduj vek autra diskusie, ankety, ale ked je forum o tom ci mozem byt ttehotna ked som zjedla baban ktory som si predtym davala do kundy tak mi to neda a a pozriem kto to pise
@bamby nikdy ma ani nenapadlo niekoho urážať alebo podceňovať len pre jeho vek, keď jeho ankety, resp. diskusie majú hlavu a pätu, a presne to som chcel povedať, čo povedal @rischo ... akože tieto fakey čo sem pridávajú diskusie typu "keď som tehotná a masturbovala som s krémom na topánky, narodí sa mi černoch?" ma úplne serú, ale teba napr. od teraz neberiem ako jedno z tých "sprostých" ... mám takú filozofiu, že kto dokáže vysloviť myšlienku, že má vyššie zmýšľanie ako jeho rovesníci, tak je to aj pravda, pretože kto je sprostý ako buk a všetci to vedia, ten to proste nepovie...tak.
Ja si najprv čítam komentár a až potom si (niekedy) pozriem vek. A niekedy ma prekvapí, že mladší majú vyspelejšie názory ako niektorí starší. Skúsim si spomenúť, ako som sa ja v takom veku pozerala na podobné veci a ako to vidím s odstupom času, a tomu prispôsobím aj odpoveď
nemám nič k veci, lebo som to nedočítala... ale nadpis ma neskutočne zaujal, lebo.. no lebo.. inteligencia vs. vek... musela by som dlho rozmýšľať, aby som prišla na to, čo bežalo u mňa dnes.. ale naskôr nič z toho..
Aj keď to asi nie je vždy tak, tak ak sa budeš tváriť, že ľudia, ktorí píšu do hlúpych diskusií veci ako "blbé 12 ročné decko" nemajú nič proti 12ročným, ani proti diskusiám od 12 ročných, ale len so záujmom skritizovať danú blbú diskusiu nájdu nejaký prívlastok, ktorý sa dá na daného človeka použiť a napadne ich ten zahŕňajúci vek ...
Kým niekto nepíše kraviny ako "ty máš 12, ty o tom nemôžeš nič vedieť", čo si tiež hore spomínala, tak sa ešte nič tak strašné nedeje ...
bla bla blah... iritujú ma tí, ktorí si myslia, že sú moc vyspelí na svoj vek len tak pomimo. Ale inak, o vek vôbec nejde...zober si diskusie napr. takého Zajka, ktorý ma opačný problém
@delica mňa tiež iritujú jedinci, čo si o sebe myslia, že sú vyspelí na svoj vek (nenarážam na @emmka98765 ) alebo niektorí čo si o sebe myslia, že sú divní a pritom nie sú
a k téme... podobne ako ostatní neriešim vek, ak sa správa dotyčný normálne, ale zato si ho pozriem len tak zo zvedavosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
aj tak tu ludia maju stale zly vek, aj ja si ho stale menim, ale v sekunde pisania mam pravy..
ale niekedy fakt hlúposť otázky vyplýva z toho, že dotyčný/dotyčná sa hnal/a do niečoho (napríklad vzťahového), keď na to nemá "vek" (= nie je ani vyspelý/á a na spôsobe položenia otázky to hrozne vidno, ale hlavne, že sa potreboval/a hrať na dospelého/dospelú). vtedy nemám problém jeho/ju sundať, ale snažím sa to urobiť nejakým diplomaticko-argumentačným spôsobom, mojim cielom je, aby si ten človek pre prečítaní komentáru uvedomil (ak je ochotný a schopný) niečo, na čo sa doteraz nepozrel. ale zabavím sa na tom aj ja, priznávam
a neviem sa asi dosť dobre ohodnotiť, ale myslím, že približne rovnako reagujem na nevyspelú otázku, keď ju napíše 13 ročný človek a 18 ročný človek.
ak ťa to irituje, neuvádzaj vek... a máš po probléme
No tak decká blbnú. všetci sme boli takí.
ale ty si asi už začala dostávať rozum
Kým niekto nepíše kraviny ako "ty máš 12, ty o tom nemôžeš nič vedieť", čo si tiež hore spomínala, tak sa ešte nič tak strašné nedeje ...
ja mám ten istý problém! každý ty máš len 14čo ty môžeš vedieť a blbosti , neznášam to !
veľa ľudí mi povedalo že som vyspelá na svoj vek a že mám aj také zmýšľanie preto to neznášam!
a k téme... podobne ako ostatní neriešim vek, ak sa správa dotyčný normálne, ale zato si ho pozriem len tak zo zvedavosti
@rischo nj pri takejto diskusii je jedno ci ma autor 12 alebo 30 rokov
ked budes mat 20 budes taka ista ..