Nie my rozvinuta krajina nie sme. Je potvrdene to, ze mimozemska civilizacia existuje. ma vykonejsie stroje a dalsie veci. Zije tu podla mna dlsie ako my ludia. Takze Planeta zem je este pozadu oproti tym druhym. ale to je len moj nazor.
Ak nás pozorujú,tak dalekohladom. Už aj u nás sa takýto ďalekohlad vyvíja. Má nadrozmernú veľkosť a množstvo zrkadiel a skiel. Bude ovládaný počítačom...možno aj my budeme o niekoľko desiatok rokov sledovať iné planéty a možno uvidíme niečo ako dinosaury,alebo iné civilizácie...
hm ak sa pytas seriozne tak moj nazor je ze je krajne nepravdepodobne ze sme jedini. Dalsia otazka ale je ako rychlo sa nam podari skontaktovat s nimi alebo im s nami. Podla einsteina nic nemoze dosiahnut rychlost c, a to je sakra mala rychlost na rozmery vesmiru. Takze to moze trvat miliony rokov kym sa o sebe dozvieme....
urcite je niekde niekto nieco.. inak by to bolo pltvanie priestoru.. sak aha aky je vesmir obrovsky a my sme len jedna malinka bodka ta bodka je vo vesej to jest galxii a okolo je ete veeeela galaxii a planet a urcite tam niekde niekto zije bud vyvinutejsie tvory alebo menej vyvinute.. raz sa to dozvieme..
L.ukynko: my sme sa s nimi uz skontaktovali.. Citaj dalej..
Amrafel ja som zas pocul ze v 70 rokoch sme my vyslali signal do vesmiru a odpoved nan nam dosla po 30tich rokoch a rozlustil ju slovak z obrazca v poli niekde v UK. Pokusim sa o tom najst viac info, lebo je to fakt zaujimava tema..
Btw pokial viem SETI nie je projekt na vyhladavanie mimozemskych civilizacii, resp nesluzi len na to.. Mozno seti a set@home nie je jeden a ten isty projekt, ale ak hej tak ide o globalne vyuzite veskerej vypoctovej techniky (klienti beziaci na pc, ktori ak je user v necinnosti, vyuzivaju maximalny vykon CPU)
A zivot mimo zeme urcite existuje, ved je xyz galaxii kde su rovnake/podobne podmienky na zivot ako tu.
Takisto je možné aj to,že omnoho vyspelejšia civilizácia zachití naše signáli,problém je však v diaľke,pretože rádiový signál ide 300 000km/s,a to je slimák.
tommyhot: to bol teraz pred dvomi rokmi tusim v aglicku kruh v obili. bol tam obrazok mimozemstana a k tomu matematicka sifra. ten slovak to rozlustil a bolo tam napisane nieco v zmysle davajte pozor na svoju planetu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Keby som bol mimozemstan tak by som si myslel o zemi ze tam ziju curaci.
ja o tom dost casto vazne pochybujem
Amrafel ja som zas pocul ze v 70 rokoch sme my vyslali signal do vesmiru a odpoved nan nam dosla po 30tich rokoch a rozlustil ju slovak z obrazca v poli niekde v UK. Pokusim sa o tom najst viac info, lebo je to fakt zaujimava tema..
Btw pokial viem SETI nie je projekt na vyhladavanie mimozemskych civilizacii, resp nesluzi len na to.. Mozno seti a set@home nie je jeden a ten isty projekt, ale ak hej tak ide o globalne vyuzite veskerej vypoctovej techniky (klienti beziaci na pc, ktori ak je user v necinnosti, vyuzivaju maximalny vykon CPU)
A zivot mimo zeme urcite existuje, ved je xyz galaxii kde su rovnake/podobne podmienky na zivot ako tu.