S partnerkou bývame ďaleko od seba. Doteraz sme sa stretávali tak 1 víkend do mesiaca a milovali sme sa tak 2x za ten víkend, ale teraz sa sťahuje k nám do mesta. Bývať spolu však nebudeme. Ja si predstavujem milovať sa s ňou každý deň keď k nej prídem, no ona to odmieta. Je podľa vás moja žiadosť prehnaná?
@radek48 to chces mat vztah zalozeny len na sexe?...inak ked uz teraz mate problem s rozdielnou frekvenciou, tak je to nahovno, nikdy to nebude fungovat.....necakaj, ze ona sa bude kvoli tebe premahat kazdy den...... a naopak, ak ams ty vacsiu potrebu ako ona, tiez je to naprd.....
napis si rozpis, dni, casov a poloh! vynimka z rozpisu sa toleruje len pri PNke od lekara!
normalne absolutne nemam problem s kazdodennym milovanim, praveze to preferujem, ale nie aby to odo mna partner vyzadoval. je chut z mojej strany aj jeho, ide sa na vec. ak nie, tak proste inokedy. end of story.
keď je chuť, prečo nie. keď nie je na druhej strane, treba zistiť, prečo, či veľmi tlačíš al je to jednoducho len tak. ak je to len tak, že proste nemá chuť, tak to ďaleko nezájde. jedine, že by s tým niečo chcela spraviť. čo aj tak asi veľa neurobí. niekedy len ten druhý proste nie je ten aktívny aj keď...kto už nechce sex, keď vie, že sa to pre neho skončí spokojne, no nie? :d
tak mi raz povedal kamoš. že si laik myslí, že z behania bude mať svalnaté nohy a prdel, a pritom najskôr spáliš tuk na bruchu no, presné znenie ti už nepoviem ako nehovorím, že budeš mať z toho sixpack, iba, že spáliš tuky proste
niečo cca v tomto zmysle "Pokud pak půjde o souboj svaly versus tuky, svaly budou nabývat na síle a tuky postupně ubývat. Nejlepším spalovačem tuků jsou totiž svaly. Nejlépe spálíte přebytečné tuky tak, že budete ráno běhat nalačno. Tím vyčerpáte svalový glykogen – energetické akumulátory uvnitř svalů. Ty se pak během dne dobijí tím, že v době, kdy budete odpočívat, se tuk z podkoží použije na doplnění vyčerpaného svalového glykogenu. Začnou vám mizet pneumatiky na břiše, faldíky na bocích, vypouklá bříška. Tuk se bude uvolňovat, aby mohl být za pomoci metabolických procesů přetaven ve svalový glykogen – dobity svalové elektrárny."
Neviem, asi nie je beh ako beh... záleží od načasovania, techniky, a stravy v prvom rade hoci ja na stravovacích návykoch nič nemením, furt mám v obľube kebaby o 3-4 ráno a pod. ale brucho mám o niečo bližšie k mojej ideálnej predstave. Otázne je, či by som ho také nemala aj bez toho, lebo celkovo vždy jem o niečo menej, keď je teplo
Ale on mi to tak vtedy povedal, a vzhľadom na jeho telesnú stránku a mieru aktívneho života, mu proste verím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a byt nou, tak by som to odmietala uz len z principu, aj keby som bola nymfa
sprav si work out plan a začni cvičiť, ak máš potrebu vykonávať nejakú aktivitu pravidelne.
ja chodím behať, aby som mala pekné bruško
a nejdem sem písať moje priemery
normalne absolutne nemam problem s kazdodennym milovanim, praveze to preferujem, ale nie aby to odo mna partner vyzadoval. je chut z mojej strany aj jeho, ide sa na vec. ak nie, tak proste inokedy. end of story.
inak som rad, ze nemam devu co dala "viackrat za den", lebo kazdy den a este viackrat za den by ma asi jeblo, taky apetit ma malo ludi podla mna
Nechaj to na chémiu
TO nie je intenzita ale frekvencia keď už tak !!!
tak mi raz povedal kamoš. že si laik myslí, že z behania bude mať svalnaté nohy a prdel, a pritom najskôr spáliš tuk na bruchu no, presné znenie ti už nepoviem ako nehovorím, že budeš mať z toho sixpack, iba, že spáliš tuky proste
niečo cca v tomto zmysle "Pokud pak půjde o souboj svaly versus tuky, svaly budou nabývat na síle a tuky postupně ubývat. Nejlepším spalovačem tuků jsou totiž svaly. Nejlépe spálíte přebytečné tuky tak, že budete ráno běhat nalačno. Tím vyčerpáte svalový glykogen – energetické akumulátory uvnitř svalů. Ty se pak během dne dobijí tím, že v době, kdy budete odpočívat, se tuk z podkoží použije na doplnění vyčerpaného svalového glykogenu. Začnou vám mizet pneumatiky na břiše, faldíky na bocích, vypouklá bříška. Tuk se bude uvolňovat, aby mohl být za pomoci metabolických procesů přetaven ve svalový glykogen – dobity svalové elektrárny."
(baj baj faldíky )
Neviem, asi nie je beh ako beh... záleží od načasovania, techniky, a stravy v prvom rade hoci ja na stravovacích návykoch nič nemením, furt mám v obľube kebaby o 3-4 ráno a pod. ale brucho mám o niečo bližšie k mojej ideálnej predstave. Otázne je, či by som ho také nemala aj bez toho, lebo celkovo vždy jem o niečo menej, keď je teplo
Ale on mi to tak vtedy povedal, a vzhľadom na jeho telesnú stránku a mieru aktívneho života, mu proste verím