Mal niekto z Vás resp. má na intráku domáce zviera? Viem, že je to zakázané, ale keď myslím nato že sa musím rozlúčiť so svojím zajkom je mi to strašne ľúto.
mysli aj na svojho zajka a opytaj sa samej seba nakolko spokojny by bol so zivotom na intrakovej izbe. priestor, ktory taka izba ponuka ani zdaleka nestaci pre kralika a dalsia vec je, ze pokial budes mat spolubyvajuce, je to voci nim nefer ak to vopred neprediskutujete a nebudu ochotne postavit zatarasy aby zajo nedokusal nabytok a kable, co je nebezpecne aj pre neho aj pre vas a nebudu tolerovat zajaci zachod (pripadne bobky a spinu ak nie je nauceny spinit na jedno miesto) a spinu z podstielky a sena. kralik potrebuje minimalne 3 metre stvorcove osobneho priestoru na minimalne 4 hodiny "rozcvicky" denne aby bol zdravy a necitil sa vazneny co si myslim je velmi tazke mu spristupnit na intrakovej izbe.
musíš presvedčit vedenie intráku nech ti ho dovolí (aj keď asi budeš potrebovať papiere od veterinára atď.), ak sa to nebude páčiť spolubývajúcim tak sa vymenia s niekým iným komu to vadiť nebude, alebo zháňaj podnájom
@marjy77 to je hlupost, ved predsa ona chce nieco extra na co by malo pristupit niekolko dalsich ludi, nie tie spolubyvajuce sa maju handrkovat s vymenou izby lebo sa im nepacia bobky v posteli
@loveillumination no myslela som to tak že sa s nimi ona normálne dohodne, poprípade zoženie aj tých náhradných ľudí, tak to je jasné že musí prejaviť nejakú ochotu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ako spolubyvajuca by som si v tvojej nepritomnosti urobila zajaci perkelt s haluskami. Alebo papuce
Nech je doma, a ty začni žiť samostatne už.