byvali sme tam ked sme boli kedysi so skolou na jednom vylete vo Viedni...nie je to az take zle, ak si dobre pamatam, mas tam bunky a vlastne soc. zariadenie
aj ja tam idem! ... jedine, čo som sa o tom internáte dozvedela bolo asi len toľko, že je predrevolučný, nezrekonštuovaný, len vyššie psochodia vraj majú plastové okná vďaka ktorým im plesnivejú izby zvyčajne 3-posteľové izby, 2 trojposteľové izby tvoria bunku, ktorá má vlastné soc. zariadenie...je tam wifi, nie je tam signál na telku (takže zbytočne brať) a v okolí vraj plno príjemným "slečien", ktoré si rady nechajú zaplatiť za určité služby celkom dobré autobusové spojenie do mesta, hoci samotný intrák leží trochu mimo, od školy cca 10-15min.... a vraj hneď pod intrákom je dobrý bar vo všeobecnosti sa tam ale vraj dá celkom dobre prežiť
ja som tam uz aj byval..celkovosu intraky neni nic moc..skor je to dost zle ale tak moze byt aj horsie ako vlcie hrdlo, aj ked niektori tvrdia ze horsie nie je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme