Chcela by som vedieť na aký internát chodili dievčatá z tejto školy.Viem že pre túto školu je vyhradený internát spojený s elektrotechnickou ,ale je iba pre chlapcov.Nikde som nenašla nejakú všeobecnú informáciu.Vopred ďakujem za odpoveď.
@leoooo myslím, že v tom rozdiel nie je-v jednom máš prax, v druhom nie... to nemení nič na fakte, že je to škola pre chlapcov a ehm...dievčatá, ktoré nemajú na nič viac....
@klaudiqaaa Nie je to škola čisto pre chlapcov, sú tam aj odbory ako napríklad "Prevádzka a ekonomika dopravy" Alebo "Komerčný pracovník" a dievčat je tam dosť...
@nathalicatko prepáč, nie som síce SPŠ dopravná ale iná priemyslovka bývalá strojnícka a nemyslím si že by som bola nejaká zberba, a že nemám na nič viac to si tiež nemyslím keďže som bola bez problémov prijatá na gympel, ale ten by ma nebavil tak som išla na priemyslovku kt. ma fakt baví a to chodím na chalanský odbor nie na nejakú "účtovníčku"..
a či si už na gymnáziu, priemyslovke, obchodnej akadémii alebo niekde inde všade sa nájdu holky kt. sa kurvia ale nemusíte hádzať každého do jedného vreca...
@birdz1 nechcela som sa ťa dotknúť...ale nepochopili sme sa...ja som vravela, že väčšinou chalani sú tam takou "zberbou"...a áno, máš pravdu, všade sa nájdu také aj onaké ženy/chlapi...
@nathalicatko ako každý má svoj vlastný názor, beriem ho ... no ja som tým len chcela povedať že netreba hádzať každého do jedného vreca..
a tak ako @klaudiqaaa povedala že na chalanských školách je "zopár košických vytretých hlupaní..." áno sú no nie všetky sú také, niektoré tam išli sa niečo naučiť a iné zas pretiahnuť pol školy, no nie všetky sme také..
@birdz1 tak to ti gratulujem že do takej skupiny nezapadáš pretože tie čo ja poznám (a je ich dosť) patria do skupiny " prejebala som celú základnú školu, teraz ma nechcú nikde inde prijať...ale aspoň je tam veľa chlapcov môžem ďalej poračovať"
@leoooo nevedela som že sú tam aj také odbory aj keď si nemyslím že niečo také má pre dievča budúcnosť...
No ja nie som z Košíc.Som z Trebišovského okresu z takej malej dedinky .Veľmi ste ma nepotešili,pretože doteraz som si myslela že som si vybrala to najlepšie.Naozaj nepatrím do skupini takých dievčat.Moja druhá možnosť je gymnázium lebo sa dobre učim,hej .Ale v Trebišove je také gymnázium do ktorého chodia same piče namyslené a zbohatlícke deti a väčšina z nich nie je ani múdra,len ich tam dotlačili ich rodičia.Bohužiaľ ak chcem ísť na gymko musím isť len tam lebo by ma na ine rodičia nepustili.Teraz fakt neviem čo bude.Ako bolo spomínane práve na ten odbor som chcela ísť prevádzka a ekonomika dopravy,ale fakt tam nechcem chodiť s niejakými kurvami,to môžem rovno ísť na to prijebane gymko v Trebišove.Ale ja som chcela hlavne vedieť na aký internát chodia dievčata pretože viem že je zriadený ale iba pre chlapcov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
» www.siagarbana.sk/uvod_.html...
a súhlasím s @klaudiqaaa ....je tam iba "zberba"...
Ale zvyšok je tak, ako vravíš
a či si už na gymnáziu, priemyslovke, obchodnej akadémii alebo niekde inde všade sa nájdu holky kt. sa kurvia ale nemusíte hádzať každého do jedného vreca...
a tak ako @klaudiqaaa povedala že na chalanských školách je "zopár košických vytretých hlupaní..." áno sú no nie všetky sú také, niektoré tam išli sa niečo naučiť a iné zas pretiahnuť pol školy, no nie všetky sme také..
@leoooo nevedela som že sú tam aj také odbory aj keď si nemyslím že niečo také má pre dievča budúcnosť...
ale to nie je učilište!! asi si to mýliš so železničnou to je učnovka.