My na izbe chytáme internet tak, že máme 10dB anténu sa tyčke zo sprchového kúta vystrčenú z okna.Prípadne je anténa prilepená páskou na drevenú paličku (doteraz neviem odkiaľ sa vzala. ) a tá je vonku na okne ukotvená vo vínovej fľaši.
Inak je tam miestnosť s wifi, ale častokrát padá a keď náhodou aj ide, tak je neskutočne, ale vážne neskutočne pomalý!
A notebook si nenosím, nechce sa mi ho vláčiť. keď niečo potrebujem tak v meste si to vybavím alebo ma zachránia spolubývajúci.
Neviem ako je to tu na Slovensku, ale ak by si išiel do ČR, tak na intráku, čo sme tam boli ubytovaní na výlete bola veeeeľka miestnosť s kopec počítačmi a internetom a bolo to tam zadara Na notebook som ale wifi nechytila...
no, ak je pisane, ze tam je pripojka, tak tam je pripojka... cize si budes musiet zohnat aj kabel a aj notas alebo comp - to zalezi od teba. my na mlynoch mame pripojky na izbach+ wifinu na sturaku (neviem, ci este stale ide alebo nie)
a book mam na intraku, kradnut sa kradne vsade, co ti poviem. ale tak svojim spolubyvajucim verim
@jarkooo od septembra budem na intráku bývať už tretí rok a notebook si beriem.. niekedy si ho nechávam doma, ale potom mi aj tak chýba, keďže sú aj dni keď sa nemáme toho veľa učiť a potom sa nudím...jedna vec je, že sa na intráku kradne, ale druhá, že si treba dávať pozor na veci treba si zamykať izbu, atď... aj keď na intráku máme počítače aj s netom, notebook sa ti jednoznačne zíde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
...a jasne, co internat - to zlodej -.-
Inak je tam miestnosť s wifi, ale častokrát padá a keď náhodou aj ide, tak je neskutočne, ale vážne neskutočne pomalý!
A notebook si nenosím, nechce sa mi ho vláčiť. keď niečo potrebujem tak v meste si to vybavím alebo ma zachránia spolubývajúci.
a book mam na intraku, kradnut sa kradne vsade, co ti poviem. ale tak svojim spolubyvajucim verim