Myslíte si, že dostanem internát, keď bývam asi 230 km od školy a budem dostávať soc.štipendium? Alebo sociálne pomery sa pri udeľovaní internátu neberú do úvahy? Vďaka za odpoveď.
ja to mám okolo 500 km od domu, nemám soc.štipko ani prospechové, som druháčka a som pod čiarou, takže fajn
a ked si prváčka, tak by si mala dostať a myslím, že aj soc. pomery sa zaratávajú (a ked máš nejaký hendikep, tak myslím, že takto dostaneš intrák automaticky, aj keby si bola z Trnavy pokiaľ viem)
@inconnue Preboha, to prečo ti ho nedali, keď bývaš 500 km od školy? No to dúfam, že sociálne pomery sa zarátavajú, lebo inak budem asi bývať v stane. Mimochodom, nevieš, koľko stojí priemerne privát v BA?
@inconnue Áno, teraz idem do prváku. Dali mi ho, našťastie, už je to zverejnené na nete... No dúfam, že mi ho dajú aj počas ďalších rokov na VŠ... Myslíš, že má väčší vplyv priemer ako soc. pomery? Aj keď na strednej som mala vždy prospech s vyznamenaním, ale neviem, či sa tam započítava aj stredoškolský priemer.
nooo tak myslím, že sa to soc. štipko odrazí na počte bodov, kt. sa prideľujú na intrák. ale to neznamená odfláknuť semester tak ako ja mohlo by sa teoreticky stať, že ti ho ako druháčke nedajú, ale štipko ti nejaké body pridá, takže pohodka
A tam sa dávajú body za vzdialenosť, soc. pomery a za priemer. neviem ale či je to narovnako
prvákov berú takmer všetkých, samozrejme, ak nebývajú v Ivanke no a potom si intrák musíš zaslúžiť, čím lepší priemer, tým vyššie šance máš. Zdá sa mi, že keď si od BA ďalej ako 200 km, tak máš 100 bodov za vzialenosť, a je jedno, či si zo ZA, LM, PP, alebo KE. Proste máš 100 bodov a o tie ďalšie sa musíš posnažiť už sám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a ked si prváčka, tak by si mala dostať a myslím, že aj soc. pomery sa zaratávajú (a ked máš nejaký hendikep, tak myslím, že takto dostaneš intrák automaticky, aj keby si bola z Trnavy pokiaľ viem)
a ty si prváčka?
hmmm tak neviem koľko priemerne, ale kamoška platí 150 na mesiac a vraví, že je to cena ešte v pohode (niekde v Petržalke je)
A tam sa dávajú body za vzdialenosť, soc. pomery a za priemer. neviem ale či je to narovnako