Ahojte, možno to tu už bolo ale nenašla som to.....Neviete či je možné aby som v budúcnosti bývala s priateľom na Mlynoch, aj keď nechodíme na rovnakú VŠ? Viem že v prideľovaní izieb je strašne veľký chaos a blablabla...ja len že či nepoznáte nejaký párik
neviem,ale možne sa to dá....ale musis mať suhlas od susedov,či ti dovolia s chalanom byvat...teda,aspon tu to tak je.a ak mas napr.10 chalanov na bunke,a len jednemu nebude vyhovovat aby si tam bola s priatelom,tak tam byt nemozes....snad som to dobre pochopil aj ja,ked som to minule čítal.
neda sa to..tam ineho ako z UKcky nepustia...beztak sa tam nezmestia ani ich studenti nieto este cudzi...jedine keby si to miesto dako kupil od niekoho alebo sa vymenil s niekym druhym
Napíš konkrétne VŠ a poviem ti. Ale inak páriky na jednej izbe môžu byť na manželákoch a átriákoch. Neviem, ako je to na šturáku, ale býval som tu istý čas s babou na bunke a to som si myslel, že sa tu nerobí
@lenkalienkalalala keď ste z rôznych univerzít, nebudete si môcť podať prihlášku spolu. Ale ak nájdete ľudí ochotných vymeniť sa (čo môže byť veľmi ťažké v takomto prípade), tak by sa to dalo nejako vyriešiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov