Serus, chystám sa na strednú školu Ostrovskeho v Ke a chcem sa opýtať, či neviete o nejakom celkom spoko internáte. Keď som čítala ten poriadok a pravidlá tak ma až zamrazilo úplne.To si nesmiem doniesť ani kanvicu ani gitaru ani nič abočo? Dikec za od
Skoro na každom intráku je napísané, že sa nesmú nosiť vlastné elektrické spotrebiče a aj tak si tam študenti niečo naťahajú z domu. Občas príde kontrola (a niekde žiadna nechodí), ktorá na to celkom kašle a ide ďalej... ešte som nepočula o tom, že by niekto za to dostal reálne aj pokutu.
Kanvica je zakázaná na každom intráku Ale kľudne si môžeš doniesť. A tým papierom a poriadkom by som neveril, skús radšej napísať niekomu kto je tam ubytovaný ako to tam reálne funguje.
tak stredoškolské intráky sú iná káva. ja som mala normálne o ôsmej večer večierku a len veľmi neochotne mi ju predĺžili do pol desiatej, pretože som vtedy brigádovala v call centre. neodporúčam a kanvicu sme mali v čajovej kuchynke spoločnú pre všetky poschodia. a nejak mi to nevadilo, aj tak by som si ju nemala kam dať
o "spoko" intráku viem, aj porovnať ti viem, ale nie stredoškolské tomu ja ani nehovorím intráky, to je.. proste to, čo je intrák, uvidíš až na vysokoškolskom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
TOALEŤÁK
štuple do uší
neviem ako fungujú stredoškolské internáty so stravovaním ale ak by tam bola kuchynka a varila si si or wut tak naberačku